Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Έργκους Κάτσε θέλει πρωτάθλημα φέτος με το Τριφύλλι!
| 2018-07-26 07:15:00

Τρομερή ατάκα Κάτσε για ΠΑΟ - Θα τον λατρέψουν οι οπαδοί - Τι συμβαίνει με ΣΚΑΪ!

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Κάτσε για ΠΑΟ - Θα τον λατρέψουν οι οπαδοί - Τι συμβαίνει με ΣΚΑΪ!

Ο διεθνής άσος του Παναθηναϊκού το πιστεύει!

Από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ θα μεταδοθεί το τελευταίο φιλικό του Παναθηναϊκού επί ολλανδικού εδάφους, το Σάββατο, απέναντι στην Ντεν Χάαγκ.

Το Σάββατο οι Πράσινοι θα αντιμετωπίσουν στις 21:00 την ολλανδική ομάδα και η αναμέτρηση θα μεταδοθεί οριστικά από τον ΣΚΑΪ.

Όπως συνέβη και στο φιλικό του τριφυλλιού με την Αντβέρπ.

Θα κάνει πρωταθλητισμό ο Παναθηναϊκός!

Την πρωτιά κοιτάζει το τριφύλλι, κάνοντας ακόμα και πρωταθλητισμό, σύμφωνα με όσα σχολίασε σε δηλώσεις του ο Κάτσε!

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο άσος του Παναθηναϊκού στην Sportime

Για τους στόχους της ομάδας: «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε νέα ομάδα. Με νεαρούς ποδοσφαιριστές και καινούριο προπονητή. Καλό υλικό νέων αθλητών υπάρχει, όπως κι έμπειρων. Με τη σωστή δουλειά, η σεζόν θα είναι καλή. Ο προπονητής αρέσκεται να έχει εξελίξιμους και μικρούς, ηλικιακά, παίκτες στο σύνολο. Έχει προσφέρει έργο και στο παρελθόν με τέτοιο ρόστερ. Και στον Ατρόμητο και σε άλλες ομάδες. 

Ο στόχος μας, ως ομάδα, είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν έχουμε πει ότι θέλουμε, για παράδειγμα, να βγούμε στην πεντάδα. Κοιτάζουμε ακόμη και την πρωτιά. Τον πρωταθλητισμό. Τώρα είναι ακόμη η αρχή. Γίνονται δοκιμές. Με τη δουλειά θα στρώσουμε»

Για τα όσα συμβαίνουν στην Αττική με τις φονικές πυρκαγιές: «Ό,τι πιο τραγικό έχω δει, είναι αυτό που συμβαίνει. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Είδα φωτογραφίες. Είμαι πατέρας και θέλω να πω ότι δεν έχουν καμία σημασία ούτε τα χρήματα, ούτε το ποδόσφαιρο. Μονάχα η υγεία. Να είναι καλά όλος ο κόσμος και τα παιδιά»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags