Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή δήλωση Τριανταφυλλόπουλου - Στον «αέρα» η τηλεοπτική μετάδοση με Χιμπέρνιαν
Ποδόσφαιρο
| 2018-07-26 08:19:00

Φοβερή δήλωση Τριανταφυλλόπουλου - Στον «αέρα» η τηλεοπτική μετάδοση με Χιμπέρνιαν

Sportdog Team
Φοβερή δήλωση Τριανταφυλλόπουλου - Στον «αέρα» η τηλεοπτική μετάδοση με Χιμπέρνιαν

Τι συμβαίνει.

Άγνωστο είναι ακόμα αν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά η αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τη Χιμπέρνιαν για το Europa League, καθώς η NOVA φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένη να καλύψει το παιχνίδι στη Σκωτία.

Ο λόγος; Προέκυψε διαφορά στο οικονομικό με το δίκτυο στη Σκωτία που έχει την παραγωγή.

Γίνονται προσπάθειες προκειμένου το ματς να μεταδοθεί δωρεάν μέσω του διαδικτύου, από το κανάλι της ΠΑΕ Αστέρας στο youtube.

Ο Τριανταφυλλόπουλος το πιστεύει

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης στη συνέντευξη τύπου στο Easter Road. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του.

Για το ρυθμό του Βρετανικού ποδοσφαίρου και αν θα επηρεάσει: «Έχω μια μικρή εμπειρία από το Βρετανικό ποδόσφαιρο, μιας και έχω αγωνιστεί κόντρα στην Τότεναμ. Ο ρυθμός του Βρετανικού ποδοσφαίρου είναι κάτι στο οποίο μπορούν να στηριχθούν οι παίχτες της Χιμπέρνιαν.»

Για το αν θα παίξει ρόλο η  Ευρωπαϊκή εμπειρία του Αστέρα έναντι των παικτών της Χιμπέρνιαν: « Ο Αστέρας μπορεί να έχει περισσότερη εμπειρία σε αγώνες Ευρώπης από τη Χιμπέρνιαν, όμως μόνο ο Ματίας Ιγκλέσιας είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί και στις δύο προηγούμενες παρουσίες του Αστέρα στους ομίλους του Europa League. Ουσιαστικά, ο Αστέρας είναι μια νέα ομάδα, η οποία κουβαλά ευρωπαϊκή εμπειρία στις φανέλες της, οι ποδοσφαιριστές νομίζω και των δύο ομάδων είναι στο ίδιο επίπεδο εμπειριών.»

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: « Είμαστε στο 50-50. Πιστεύουμε και θέλουμε να προκριθούμε, όμως κανείς δε μπορεί να μιλήσει με σιγουριά ή για φαβορί, πόσο μάλλον όταν δεν έχει διεξαχθεί ούτε ο πρώτος αγώνας.»

Κλείνοντας, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος αναφέρθηκε και στην πρόσφατη Ελληνική τραγωδία, εκφράζοντας τη λύπη όλων των μελών της ομάδας και είπε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ότι μπορούν για να δώσουν χαρά στους Έλληνες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags