Facebook Pixel Κοιτούν Κόντε Παναθηναϊκός και ΑΕΚ
| 2018-07-26 13:25:00

Χαμός με τον Κόντε – Απέρριψε χρυσή πρόταση για να μείνει Ελλάδα – Σε ποια «μεγάλη» ομάδα πάει;

Sportdog Team
Χαμός με τον Κόντε – Απέρριψε χρυσή πρόταση για να μείνει Ελλάδα – Σε ποια «μεγάλη» ομάδα πάει;

Θα γίνει μεγάλο ντέρμπι για τον Ισπανό. Ολες οι εξελίξεις.

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας βρίσκεται το όνομα του Πέδρο Κόντε, καθώς όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.gr με χθεσινοβραδινό του ρεπορτάζ , μοιάζει απίθανο να παραμείνει στον ΠΑΣ Γιάννινα και ήδη γίνεται… χορός γύρω από το όνομά του.

Με τον Ισπανό να έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο και να προέρχεται από μία τρομερή σεζόν, ο Χριστοβασίλης τον πιέζει για να πάρει μεταγραφή και πιο συγκεκριμένα προσπαθεί να τον… σπρώξει στην Σαουδική Αραβία, καθώς φαίνεται πως έχει στα χέρια του μία εξαιρετική πρόταση από την Αλ Σαμπάμπ

Η προσφορά ωστόσο δεν είναι καινούργια, αλλά υπάρχει εδώ και έναν μήνα στο τραπέζι, όμως παρότι τα χρήματα είναι εξαιρετικά (πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ δίνουν στον Κόντε για κάθε χρόνο του τριετές συμβολαίου του) ο Κόντε δεν… ψήνεται και ήδη έχει απορρίψει την προοπτική της μετακόμισης στη Σαουδική Αραβία.

Ο Κόντε θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη και θα ήταν απίστευτα χαρούμενος αν μπορούσε να πάρει μεταγραφή σε κάποια από τις τέσσερις «μεγάλες» της Ελλάδας. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ψάχνουν για επιθετικό, αλλά δεν τον έχουν για την ώρα ως προτεραιότητά τους, ωστόσο ΑΕΚ και Παναθηναϊκός σίγουρα είναι πιο… ζεστοί και ειδικά οι πράσινοι.

Οι Πράσινοι, όπως σας έχει ενημερώσει το sportdog.gr, έχουν εξαιρετική άποψη για τον Ισπανό και οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους, ωστόσο για να κλείσει η συγκεκριμένη μεταγραφή, θα πρέπει να μπουν τα λεφτά του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ.

Για την ΑΕΚ η υπόθεση είναι πιο περίπλοκη, καθώς υπάρχουν σκέψεις για μεταγραφή ενός ακόμη φορ, όμως ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν βιάζεται και θα… τρενάρει την υπόθεση, ενώ και οι 800.000 ευρώ που ζητάει ο Χριστοβασίλης, είναι υπερβολικό ποσό. Η Ένωση δεν πρόκειται να δώσει αυτά τα χρήματα, όμως εάν πέσουν οι απαιτήσεις του ΠΑΣ, τότε σίγουρα θα ασχοληθεί σοβαρά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags