Facebook Pixel Sportdog.gr | «Φορτωμένος» ο Μαρίνος - Ακόμα δεν ήρθε και τον... παγώνει - «Θέμα» με Σιμόες!
| 2018-07-26 16:18:00

«Φορτωμένος» ο Μαρίνος - Ακόμα δεν ήρθε και τον... παγώνει - «Θέμα» με Σιμόες!

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Φορτωμένος» ο Μαρίνος - Ακόμα δεν ήρθε και τον... παγώνει - «Θέμα» με Σιμόες!

Κάτι δεν... πάει καλά με τις μεταγραφικές επιθυμίες του Ουζουνίδη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του έχουν στρέψει πλέον την προσοχή τους αποκλειστικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα πιθανότατα στην Σέλτικ μετά και τη χθεσινή νίκη των Σκωτσέζων με 3-1 κόντρα στη Ρόζεμποργκ, όμως η υπόλοιπη ΑΕΚ… τρέχει με μεταγραφές.

Παρότι στην Ένωση έχουν αποφασίσει πως πολύ δύσκολα θα ολοκληρώσουν κάποια κίνηση μέχρι τα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν, ωστόσο ψάχνουν από τώρα στην αγορά και ρωτούν μάνατζερ και γραφεία που συνεργάζονται, κυρίως για έναν στόπερ που έχουν θέσει ως προτεραιότητα όπως σας ενημέρωσε το sportdog.gr με σχετικό ρεπορτάζ και στη συνέχεια για έναν χαφ.

Όσον αφορά μάλιστα την περίπτωση του ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί για τη μεσαία γραμμή, ο Ουζουνίδης είναι ξεκάθαρος και… δεν ακούει κανέναν. Ο Έλληνας κόουτς θέλει έναν ακόμα χαφ με δημιουργικά χαρακτηριστικά, στυλ Κονέ δηλαδή, καθώς θεωρεί πως ο Άλεφ -για τον οποίο η αλήθεια είναι πως δεν τρελαινόταν για την απόκτησή του- μάλλον δεν μπορεί να παίξει αυτόν τον ρόλο.

Θέλει έναν 8αρι, έναν παίκτη που θα βρίσκεται στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ και θα μπορεί να έχει περισσότερες δημιουργικές ικανότητες όταν παίζει μαζί με τον Σιμόες, κάτι που θεωρεί πως δεν μπορεί να το κάνει ο νεοαποκτηθής Βραζιλιάνος. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος πιθανότατα θα πάρει θέση βασικού στα πρώτα ματς, αλλά μετά τη μεταγραφή, θα βγει εκτός ενδεκάδες και θα υπολογίζεται ως εναλλακτική λύση.

Από εκεί και πέρα, και ανάλογα τι θα συμβεί στα παιχνίδια με την Σέλτικ, στην Ένωση υπάρχουν σκέψεις να ανεβάσουν το μπάτζετ και να δώσουν κάποια έξτρα χρήματα ώστε να κλείσουν δύο ακόμα μεταγραφές, έναν καλό εξτρέμ και έναν επιθετικό για αναπληρωματικό του Πόνσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags