Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η υπόθεση Μολέντο και οι δυσκολίες
| 2018-07-26 21:35:00

Ποιος Μιράντα; Ο κολοσσός στην άμυνα είναι... έτοιμος και περιμένει τη μεγάλη κίνηση Μαρινάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
Ποιος Μιράντα; Ο κολοσσός στην άμυνα είναι... έτοιμος και περιμένει τη μεγάλη κίνηση Μαρινάκη

Ιδού η μεγάλη, αλλά και δύσκολη ευκαιρία του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τεράστιες αμυντικές αδυναμίες στα φιλικά με Γκενκ και Αϊντχόφεν. Οι δύο σερί ήττες με 4-0 χτύπησαν… καμπανάκι για τους Ερυθρολεύκους και φανέρωσαν την ανάγκη για ενίσχυση στην άμυνα.

Η πρώτη εξέλιξη μετά τις δύο «βαριές» ήττες του Ολυμπιακού ήταν το «άδειασμα» στον Ροντερίκ Μιράντα. Ο Πορτογάλος αμυντικός αποκτήθηκε πριν από μόλις δύο εβδομάδες ως δανεικός από τη Γουλβς. Η εικόνα του, όμως, είναι απογοητευτική, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σκέψεις απομάκρυνσής του από την ομάδα!

Εάν ο Μιράντα αποτύχει να αλλάξει το κλίμα που έχει διαμορφωθεί σε βάρος του, ο Ολυμπιακός θα κληθεί να τον αντικαταστήσει με άλλον στόπερ. Οι Πειραιώτες είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του Γιασίν Μεριά, όμως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κινηθούν και για ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό.

Στο πλαίσιο αυτό το όνομα του Ροντρίγκο Μολέντο έχει επανέλθει στην επικαιρότητα των Ερυθρολεύκων. Η υπόθεση του Βραζιλιάνου στόπερ έγινε «σίριαλ» στις αρχές του καλοκαιριού, το θέμα «πάγωσε» εξαιτίας των δυσκολιών που υπήρχαν, όμως τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα επανέλθει για τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού.

Φυσικά, η περίπτωση του Μολέντο δεν αφήνει ασυγκίνητους τους Πειραιώτες, άλλωστε ο υψηλόσωμος στόπερ αποτέλεσε τον διακαή πόθο τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η υπόθεσή του, όμως είναι ιδιαίτερα περίπλοκη και ακριβή, αφού η Ιντερνασιονάλ είναι σκληρός διαπραγματευτής, ενώ στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα, που προβλέπει την καταβολή δύο εκατομμυρίων ευρώ στον Παναθηναϊκό για να αγωνιστεί ο Μολέντο σε έτερη ελληνική ομάδα.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, ο Βραζιλιάνος μπορεί να έρθει στον Ολυμπιακό μόνο με σημαντική οικονομική υπέρβαση. Πάντως, όσο περνά ο καιρός και οι Πειραιώτες εξακολουθούν να αναζητούν αμυντικό κλάσης, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο Βαγγέλης Μαρινάκης να πάρει πάνω του το θέμα, όπως έχει κάνει πολλάκις τα τελευταία χρόνια όταν η ομάδα έχει «ζόρια, και να τα «σκάσει» για τον Μολέντο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags