Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτοκτόνησε αλλά ελπίζει - Πρόκριση στην Τρίπολη (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-07-26 23:40:00

Αυτοκτόνησε αλλά ελπίζει - Πρόκριση στην Τρίπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αυτοκτόνησε αλλά ελπίζει - Πρόκριση στην Τρίπολη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αστέρας έχασε 3-2 αν και προηγήθηκε 2-0 της Χιμπέρνιαν.

Αυτοκτονικές τάσεις εμφάνισε ο Αστέρας στη Σκωτία. Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε 2-0, ισοφαρίστηκε στο δευτερο μέρος από τη Χιμπέρνιαν, η οποία εκμεταλλεύτηκε το αρθμητικό της πλεονέκτημα και πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις. Τουλάχιστον στη ρεβάνς της Τρίπολης οι Αρκάδες έχουν πιθανότητες αυξημένες να περάσουν.

Έτσι παρατάχτηκε

Με 4-2-3-1 παρατάχθηκε ο Αστέρας Τρίπολης στο πρώτο ματς με τη Χιμπέρνιαν, έχοντας τον Αθανασιάδη κάτω από τα γκολπόστ. Στην αμυντική τετράδα τοποθετήθηκαν οι Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, ενώ αμυντικοί χαφ αγωνίστηκαν οι Ιγκλέσιας, Μπελόκ. Οι Καλτσάς, Μουνάφο, Τσιλιανίδης έπαιξαν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Μανιά.

Το ματς

Το ματς ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τον Αστέρα. Οι Αρκάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 12' με τον Κυριακόπουλο. Η Χιμπέρνιαν προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν της έβγαινε τίποτα. Η ελληνική ομάδα όχι μόνο κατάφερε να την περιορίσει, αλλά πέτυχε και δεύτερο τέρμα, με τον Κυριακόπουλο να σημειώνει για δεύτερη φορά το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι τα έδωσαν όλα για να ανατρέψουν το σκορ. Στο 50' ο Αθανασιάης απέκρουσε σουτ του Μπόιλ, δέκα λεπτά αργότερα όμως η Χιμπέρνιαν ισοφάρισε. Σε μια φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση κόρνερ, ο Αμπρόουζ πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Αστέρα. Στο 67' ο Τσιλιανίδης εξαπέλυσε έναν κεραυνό, αλλά ο Μπογντάν απέτρεψε το 1-3 αποκρούωντας σε κόρνερ. Στο 70' οι Σκωτσέζοι βρέθηκαν πολύ κοντά στην ισοφάριση αλλά ο Στέβενσον απέτυχε να κάνει το 2-2 μέσα στην περιοχή.

Οι γηπεδούχοι όμως επέμειναν και στο 77' το κατάφεραν. Ύστερα από αντεπίθεση, ο Γκρέι έμεινε εκτεθειμένος στο πίσω δοκάρι και με σουτ δεν άφησε περιθώριο στον Αθανασιάδη. Δεν έφτανε στον Αστέρα η ισοφάριση ενώ είχε προηγηθεί με δύο γκολ, έμεινε και με 10 παίκτες, αφού ο Πασαλιδης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 84'. Η Χιμπέρνιαν ανέβηκε για να πετύχει την ολική ανατροπή. Στο 88' απέκρουσε σουτ του Γκρέι, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μπόιλ αστόχησε ενώ είχε καλή θέση μέσα στην περιοχή.

Στο 93' τα κατάφεραν με τον Καμπερί να γράφει το τελικό 3-2.

Χιμπέρνιαν: Μπογντάν, Γουιτάκερ (46' Γκρέι), Χάνλον, ΜακΓκιν, Σλίβκα, Μπόιλ, Μάλαν, Στέβενσον, Καμπερί, ΜακΓκρέγκορ, Άμπροουζ

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης - Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος - Ιγκλέσιας, Μπελόκ (55' Μπέλοκ)- Καλτσάς (78' Μαρτίνεθ), Μουνάφο, Τσιλιανίδης (87' Χριστόπουλος) – Μανιάς

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags