Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελαμένος ο Κάναντι με την αντίδραση του Ατρόμητου – Σίγουρος για πρόκριση ο Κόβαλτσουκ
| 2018-07-26 23:49:00

Τρελαμένος ο Κάναντι με την αντίδραση του Ατρόμητου – Σίγουρος για πρόκριση ο Κόβαλτσουκ

Sportdog Team
Τρελαμένος ο Κάναντι με την αντίδραση του Ατρόμητου – Σίγουρος για πρόκριση ο Κόβαλτσουκ

Τι δήλωσαν οι προπονητές των δυο ομάδων μετά το 4-3.

Ικανοποιημένος από την αντίδραση του Ατρομήτου στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τη Μπρεστ δήλωσε ο Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος στάθηκε στην έλλειψη ρυθμού της ομάδας του.

Αυστριακός τεχνικός κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου τόνισε: «Δεν είχαμε υπολογίσει το πόσο δυνατό αντίπαλο είχαμε. Ο αντίπαλος ήταν πιο επιθετικός και καλύτερος. Έχουμε παίξει καλύτερα και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Μιλήσαμε με την ομάδα στο ημίχρονο και είπαμε ότι πρέπει να βγούμε πιο επιθετικοί. Ωστόσο, αντιμετωπίσαμε και τότε προβλήματα. Αλλά μετά στο τέλος βρήκαμε τις λύσεις. Βρήκαμε τα κενά και τα σουτ στο στόχο. Ήρθαν τα λάθη από τον αντίπαλο και έτσι καταφέραμε να επιστρέψουμε. Αυτό είναι κάτι πολύ θετικό».

Για την κακή εικόνα της ομάδας του στα 70 λεπτά: «Η ομάδα ήταν νευρική λόγω της αγωνιστικής ανετοιμότητας. Έχουμε να παίξουμε δυο-τρεις μήνες. Η έδρα ήταν πολύ θερμή. Δεχθήκαμε δύο γκολ πολύ γρήγορα που μας επηρέασαν. Ωστόσο, είμαι πολύ χαρούμενος για την αντίδραση που είχε η ομάδα στο τέλος και έδειξε να το πιστεύει.

Η Μπρεστ ήταν πολύ καλή. Πάλεψε πολύ καλά. Αλλά στο τέλος ήμασταν πολύ καλοί και μάλιστα φτάσαμε πολύ κοντά στο 4-4. Είχαμε να παίξουμε πολύ καιρό. Ο στόχος μας είναι πλέον τα επόμενα 90 λεπτά και ο στόχος μας είναι η νίκη. Μπορεί να νικήσουμε 1-0 και να περάσουμε. Σε κάθε περίπτωση ο στόχος είναι τα επόμενα 90 λεπτά. Δεν είναι ότι χάσαμε τρεις βαθμούς. Δεν ήμασταν καλοί, σίγουρα, αλλά όλα θα κριθούν στο Περιστέρι.

Η ομάδα μου ήταν σε δύσκολη κατάσταση. Ο Μίρκοβιτς μάλιστα μας κράτησε σε πολλές περιπτώσεις και μπορούσε να γίνει και 5-0. Ήταν πιο σύνθετο το θέμα από τακτικές, περισσότερο έπρεπε να αλλάξουμε τη νοοτροπία. Στο 4-3 φυσικά νιώσαμε πολύ καλύτερα και είμαι χαρούμενος για την τροπή του ματς.

Για τους νέους παίκτες της Μπρεστ και την εμφάνιση του Μούγιακιτς: «Η Μπρεστ πιέζει πάρα πολύ και θέλει να υποχρεώνει τον αντίπαλο στα λάθη. Στην Ελλάδα δεν γίνεται πολύ συχνά οπότε είχαμε κάτι καινούριο. Ναι, δεν είχαμε εικόνα μαζί με τα νέα μεταγραφική αποκτήματα. Όμως μάθαμε σε αυτά τα πρώτα 90 λεπτά. Μαθαίνουμε όμως όλοι μαζί. Παίκτες, προπονητής. Ο Μούγιακιτς ήταν πολύ δυνατός και κέρδισε τις πρώτες τρεις-τέσσερις πρώτες μάχες και έδωσε το σύνθημα και για τους υπόλοιπους. Είναι το παιδί με τα μπλε μάτια».

Για την εμφάνιση του Νάτσου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξε καλά ο Νάτσος. Όχι πολύ καλά γιατί δεν έπαιξε πολύ καλά όλη ομάδα. Είχε πολύ καλή νοοτροπία. Μέχρι εκεί όμως. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Βρήκαμε την ισορροπία και αυτός είναι ένας από τους στόχους».

Πλεονέκτημα στην Μπρεστ έδωσε ο προπονητής της, Σεργκέι Κόβαλτσουκ που τόνισε ότι η ομάδα του παρουσιάστηκε νευρική στο τέλος και το πλήρωσε.

τεχνικός της Ντιναμό Μπρεστ κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ανέφερε: «Για 75 λεπτά όλα ήταν καλά για την ομάδα μου, αλλά στο τέλος δεν περιμέναμε τέτοια κατάληξη. Όλα θα κριθούν στην Ελλάδα.

Πιστεύουμε ότι παίξαμε δυνατά και με καρδιά. Δεν περιμέναμε αυτό το σκορ, αλλά η νευρικότητα στο τέλος έφερε αυτό το αποτέλεσμα.

Θα μπορούσαμε να αποδώσουμε και καλύτερα αν ο Ατρόμητος δεν είχε σημειώσει το πρώτο γκολ. Η επίθεση του Ατρομήτου βελτιώθηκε. Είχαμε προετοιμαστεί και για το καλό σκέλος του αντιπάλου μας, αλλά εμφανιστήκαμε πολύ νευρικοί.

Όταν κερδίζει η ομάδα κερδίζει ομάδα, αλλά η ήττα χρεώνεται στον προπονητή. Η πρόκριση είναι 55-45 από τη στιγμή που έχουμε κερδίσει στο πρώτο ματς».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags