Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός είναι ο διαιτητής της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Βασιλεία
Ποδόσφαιρο
| 2018-07-27 09:22:00

Αυτός είναι ο διαιτητής της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Βασιλεία

Sportdog Team
Αυτός είναι ο διαιτητής της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Βασιλεία

Ποιος είναι.

Ο Ιταλός Πάολο Βαλέρι ορίστηκε από την UEFA να σφυρίξει την ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Βασιλεία στο St. Jacobs Park, το βράδυ της Τετάρτης (1/8 21:00).

Ο 40χρονος ρέφερι από την Ρώμη, θα έχει ως βοηθούς τους συμπατριώτες του, Αλεσάντρο Γκιαλατίνι και Αλμπέρτο Τεγκόνι, ενώ χρέη τέταρτου διαιτητή θα εκτελεί ο επίσης Ιταλός, Μαουρίτσιο Μαριάνι.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Σλοβάκος, Βλάντιμιρ Μέντβεντ, ενώ απεσταλμένος της UEFA στην Ελβετία, θα είναι ο Βέλγος, Ζαν-Πολ Μιέλβις.

Ο Πάολο Βαλέρι πραγματοποίησε το ντεμπούτο του ως διαιτητής στην Serie Α, στις 23 Δεκεμβρίου του 2007, στην αναμέτρηση Ουντινέζε - Έμπολι (2-2), ενώ διεθνής χρίστηκε τον Ιανουάριο του 2011, όπως διαβάζουμε στο sdna.gr.

Ο Ιταλός ρέφερι, στην μέχρι τώρα διεθνή καριέρα του στα Κύπελλα Ευρώπης, έχει σφυρίξει σε έξι αναμετρήσεις των προκριματικών του Champions League, σε ένα ματς για την φάση των ομίλων του Europa League, αλλά και σε 8 αναμετρήσεις για τα προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο Βαλέρι θα σφυρίξει αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, ενώ θα είναι η δεύτερη φορά που θα διευθύνει αγώνα της Βασιλείας, καθώς στις 22 Νοεμβρίου του 2012, ήταν ο... άρχοντας του ματς της Ελβετικής ομάδας με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας (3-0), για την φάση των ομίλων του Europa League.

Όσον αφορά τις ελληνικές ομάδες, ο Ιταλός διαιτητής, είχε σφυρίξει την εκτός έδρας αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με την Μαρίτιμο (0-0) στις 9 Αυγούστου του 2012, για τα προκριματικά του Europa League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags