Facebook Pixel Ψάχνει "εξάρι" και "οκτάρι" ο Ολυμπιακός - Τι γίνεται με Μάρκοβιτς, Μαρτίνς και Μέντες
| 2018-07-27 11:32:00

Όλα από την αρχή στο λιμάνι - «Χτυπάνε» στο ψαχνό - «Έκαψαν» τον Μαρτίνς, σκάει… γερό μπαμ

του Παναγιώτη Νικολάου
Όλα από την αρχή στο λιμάνι - «Χτυπάνε» στο ψαχνό - «Έκαψαν» τον Μαρτίνς, σκάει… γερό μπαμ

Χαμός με τον σχεδιασμό. Ψάχνει χαφ, φέρνει παικταρά.

Αλλαγή πλεύσης υπάρχει πλέον στον Ολυμπιακό, καθώς οι τελευταίες εξελίξεις και τα όσα έγιναν τόσο στην περίπτωση του Αράο, που χάλασε την τελευταία στιγμή, όσο και του Κόκα για τον οποίο οι Πειραιώτες απέσυραν τον ενδιαφέρον τους, έφεραν τα πάνω – κάτω στον σχεδιασμό.

Ο Ολυμπιακός πάντως, μετά και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μεριά και με δεδομένο πως ακόμα δεν έχει έρθει κάποια καλή πρόταση για τον Ανσαριφάρντ, φορτσάρει για τις μεταγραφές της μεσαίας γραμμής, καθώς ψάχνει για εξάρι και οκτάρι. 

Προφανώς μετά το ναυάγιο με τον Αράο η αναζήτηση ξεκινάει από την αρχή, ενώ πρέπει να σημειώσουμε πως ούτε από το Λιμάνι ούτε και από τη Βραζιλία, προκύπτει πως θα επανέλθουν στην περίπτωση του Βραζιλιάνου, να επαναληφθεί δηλαδή το… σήριαλ Μεριά. Το πρόβλημα σε αυτή την υπόθεση δεν ήταν η ομάδα του, αλλά οι μάνατζερ του παίκτη!

Έτσι λοιπόν, ο Ολυμπιακός ξεσκονίζει και πάλι την λίστα με τους χαφ και σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, υπάρχουν σκέψεις πλέον να μην ασχοληθούν άλλο με Βραζιλιάνους, τουλάχιστον δεν έχουν στην λίστα τους παίκτες από την «χώρα του καφέ», που παίζουν ακόμα στην πατρίδα τους. Για Βραζιλιάνους που παίζουν στην Ευρώπη αλλάζει η συζήτηση και όντως κάτι υπάρχει…

Όσον αφορά όμως τη μεταγραφική λίστα για τις θέσεις των χαφ, όντως αυτή είναι του Μαρτίνς. Μένει όμως να δούμε τις τελικές επιλογές της διοίκησης καθώς, όπως σας έχει γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ στο sportdog.gr , υπάρχουν κάποιες… μουρμούρες σχετικά με τις ακριβές και ανέφικτες περιπτώσεις που έχει προτείνει ο κόουτς.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι πληροφορίες από το Λιμάνι δείχνουν, πως μετά την ανατροπή στην υπόθεση Αράο, είναι δύσκολο να γίνει κάτι άμεσα όσον αφορά στη μεταγραφή στη συγκεκριμένη θέση. Υπάρχουν κάποιοι που λένε πως την ερχόμενη εβδομάδα θα έχει κλείσει ο ένας χαφ (ψάχνουν για δύο 6+8), αλλά πλέον είναι δύσκολο!   

Πάντα ψηλά ο Μάρκοβιτς

Το όνομα του Λαζάρ Μάρκοβιτς παίζει πλέον παντού τις τελευταίες ημέρες, σε Ελλάδα και Αγγλία, ωστόσο δεν πρόκειται για κάποια νέα πληροφορία, αλλά για το ρεπορτάζ που σας έχει μεταφέρει εδώ και μέρες το Sportdog.gr .

Ο Σέρβος άσος προφανώς και βρίσκεται πολύ ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα, ωστόσο δεν υπάρχει κάποια νέα κίνηση. Ο έμπειρος εξτρέμ δεν υπολογίζεται από την Λίβερπουλ και ο Ολυμπιακός περιμένει, πως όσο δεν υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος τόσο θα πλησιάζει στην Ελλάδα. Η μεταγραφή πλέον είναι στο χέρι του Μάρκοβιτς και εάν καταλάβει πως δύσκολα θα βρει κάτι καλύτερο, τότε θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Τι τρέχει με Μέντες

Το Sportdog.gr σας ενημέρωσε πρώτος το βράδυ της Πέμπτης για το… μπέρδεμα που υπάρχει με τον γνωστό μάνατζερ Ζορζ Μέντες, καθώς δεν μπορεί να είναι τυχαίο πως υπήρξε επίσημη διαρροή από τον Ολυμπιακό για τρεις δικούς ποδοσφαιριστές, ενώ στο Λιμάνι ετοιμάζονται να «σουτάρουν» και τον Μιράντα, μόλις λίγες ημέρες μετά την άφιξή του.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών φαίνεται πως πλέον δεν είναι στα καλύτερά τους, ωστόσο περισσότερα θα φανούν προσεχώς και σίγουρα θα καταλάβουμε πολλά από το πώς θα κινηθεί ο Ολυμπιακός τόσο στη συνέχεια των μεταγραφών όσο και στην υπόθεση Ποντένσε-Σπόρτινγκ, στην οποία επίσης εμπλέκεται ο διάσημος ατζέντης, έχοντας μάλιστα δεσμευτεί πως θα… καθαρίσει πριν καταλήξουν στα δικαστήρια.  

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πώς πάντα βρίσκει τον τρόπο να προστατεύει τις σχέσεις του με κορυφαίους συνεργάτες, όπως είναι ο Πορτογάλος μεγαλοατζέντης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags