Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τζόγος» στον ΠΑΟΚ - Είναι πολλά τα λεφτά για τον παικταρά - «Μπαμ» που ακουμπάει Πρίγιο!
| 2018-07-27 21:30:00

«Τζόγος» στον ΠΑΟΚ - Είναι πολλά τα λεφτά για τον παικταρά - «Μπαμ» που ακουμπάει Πρίγιο!

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Τζόγος» στον ΠΑΟΚ - Είναι πολλά τα λεφτά για τον παικταρά - «Μπαμ» που ακουμπάει Πρίγιο!

Χορός... εκατομμυρίων στον Δικέφαλο. Σε ποιον κάθεται η μπίλια;

Όλο και φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν τον Μαουρίτσιο να φεύγει από τον ΠΑΟΚ με προορισμό την Σαουδική Αραβία, ωστόσο η επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή μοιαζεί να είναι αυτή που βάζει φρένο σε αυτό το ενδεχόμενο.

Όπως προκύπτει, ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση για τον Βραζιλιάνο χαφ, απλώς μια ερώτηση εξουσιοδοτημένου μάνατζερ και μια σύσταση για τα ποσά που δίνει η ομάδα από την Σαουδική Αραβία.

Βέβαια, τα χρήματα που ακούγονται είναι πάρα πολλά. Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για πρόταση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ στον Δικέφαλο και περίπου 2,5 εκατ. ευρώ ετήσιο συμβόλαιο, όμως ο Μαουρίτσιο δεν τρελαίνεται να φύγει αυτή τη στιγμή από την Ελλάδα.

Συνυπολογίστε και το γεγονός πως χαίρει της απόλυτης εκτίμησης του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δεν θα ήθελε ουδόλως να χάσει έναν τόσο σημαντικό παίκτη, ειδικά τώρα, μέσα στους αγώνες με την Βασιλεία για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πάντως, το θέμα Μαουρίτσιο παραμένει στην επικαιρότητα, μέχρι να υπάρχει οριστική εξέλιξη, με τον Βραζιλιάνο άσο να θέλει με αυτό τον τρόπο να ασκήσει και μια τύπου πίεση, ίσως, στους Θεσσαλονικείς, προκειμένου να εξασφαλίσει... αύξηση κι ενώ έχουν φτάσει στα αυτιά του τα πολύ υψηλά ποσά που προσφέρει ο ΠΑΟΚ στον Πόντους Βέρνμπλουμ.

Υπενθυμίζεται πως μετά τη χειμωνιάτικη αναπροσαρμογή στον Πρίγιοβιτς, ο Μαουρίτσιο είναι ο δεύτερος πλέον ακριβοπληρωμένος στο ρόστερ του Δικεφάλου του Βορρά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags