Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Μάρκοβιτς μετά την επιστροφή της Λίβερπουλ από τις ΗΠΑ
| 2018-07-27 23:20:00

Η μεταγραφή του καλοκαιριού - Παικταράς... από την Αμερική σκάει στο λιμάνι - Όλες οι λεπτομέρειες

του Παναγιώτη Νικολάου
Η μεταγραφή του καλοκαιριού - Παικταράς... από την Αμερική σκάει στο λιμάνι - Όλες οι λεπτομέρειες

Οι μετοχές ανεβαίνουν όλο και περισσότερο στον Ολυμπιακό.

To θέμα του Λάζαρ Μάρκοβιτς επανήλθε στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού, αφού ξένα ΜΜΕ, τόσο στην Αγγλία όσο και στη Σερβία, υποστηρίζουν πως οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στην απόκτηση του διεθνούς χαφ.

Πράγματι οι Πειραιώτες δουλεύουν καιρό για το «μπαμ» με τον άσο της Λίβερπουλ, κάτι που σας είχε αποκαλύψει εδώ και μέρες το sportdog.gr με σχετικά ρεπορτάζ.

Η υπόθεση του Σέρβου άσου αναμένεται να μπει στην τελική ευθεία τις επόμενες ημέρες, όταν η ομάδα του επιστρέψει στη βάση της.

Ο Μάρκοβιτς βρίσκεται στις ΗΠΑ με την αποστολή της Λίβερπουλ, η οποία συμμετέχει στο International Champions League τουρνουά φιλικών αγώνων με τη συμμετοχή των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Η Λίβερπουλ γυρίζει στην Αγγλία στις 2 Αυγούστου και τότε θα τελειώσει με το θέμα του Μάρκοβιτς, ο οποίος δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν από τον Γιούργκεν Κλοπ και αναμένεται να παραχωρηθεί ξανά δανεικός.

O Ολυμπιακός περιμένει στη… γωνία για τον ταχύτατο Σέρβο, που είναι ο βασικός του στόχος για τα άκρα, και αναμένονται οριστικές εξελίξεις άμεσα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags