Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή υπόσχεση του Λάζαρου για το νέο Ολυμπιακό: «Ο κόσμος θα γουστάρει…»!
| 2018-07-27 19:39:00

Φοβερή υπόσχεση του Λάζαρου για το νέο Ολυμπιακό: «Ο κόσμος θα γουστάρει…»!

Sportdog Team
Φοβερή υπόσχεση του Λάζαρου για το νέο Ολυμπιακό: «Ο κόσμος θα γουστάρει…»!

«Πωρώνει» τους φίλους των Πειραιωτών ο διεθνής άσος.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Γκέζτεπε στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας του, όμως προβλημάτισε στα δύο προηγούμενα, γνωρίζοντας δύο ήττες με 4-0 από Γκενκ και Αϊντχόφεν.

Παρ’ όλα αυτά, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θεωρεί ότι η ομάδα κινείται σε σωστή κατεύθυνση και τόνισε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στη Nova ότι «ο κόσμος θα γουστάρει» με το ποδόσφαιρο που θα παίξει ο Ολυμπιακός!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για τη φετινή προετοιμασία: «Έχουμε δουλέψει πολύ και έχουμε δώσει φιλικά παιχνίδια σε πολύ υψηλό επίπεδο. Τα αποτελέσματα δεν συμβάδιζαν με την εικόνα που είχαμε, τουλάχιστον σήμερα (σ.σ. χθες) κλείνουμε με μία νίκη. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα, δεν παίξαμε καλά στο β' αλλά κερδίσαμε, τις άλλες φορές είχαμε καλή εικόνα αλλά χάναμε. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα από την αρχή, μια ομάδα που θα αντικατοπτρίζει το dna του συλλόγου. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, είμαι πολύ αισιόδοξος με τον τρόπο δουλειάς, έχουμε εμπιστοσύνη ο καθένας στον διπλανό του και σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας».

Για το γκολ που πέτυχε: «Τα γκολ είναι πάντα γκολ, είτε σε φιλικά είτε σε επίσημα, δίνουν ψυχολογία στην ομάδα, το αποτέλεσμα είναι σημαντικό. Περιμένω η ομάδα να κρατήσει το ένα ημίχρονο κόντρα στην Γκέζτεπε, τα 60 λεπτά με την Αϊντχόφεν, τα 60 με την Έουπεν, να γίνουν αυτά 90 και νομίζω πως θα είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο».

Για το αν η ομάδα που ετοιμάζει ο Μαρτίνς θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο: «Ακριβώς, ένα σύνολο που θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και ένα σύνολο που θα εφαρμόζει τακτικές, οι οποίες αρμόζουν στο dna του συλλόγου».

Για τα ματς με τη Λουκέρνη: «Νομίζω πως θα βγάλουμε τον καλό μας εαυτό για παραπάνω από 60-70 λεπτά. Στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι. Με τη δουλειά που θέλουμε να κάνουμε, και αν έρθουν και τα πρώτα αποτελέσματα, ο κόσμος θα γουστάρει με την ομάδα! Τολμώ και το λέω και είμαι σίγουρος πως θα γίνει».

Για την τραγωδία με τις πυρκαγιές: «Δεν υπάρχουν λόγια παιδιά. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, είναι φίλοι, οικογένεια, πατριώτες... Καλή δύναμη στον ελληνικό λαό το μόνο που μπορώ να πω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags