Facebook Pixel Sportdog.gr | Κρίμα για το κορίτσια μας - «Λύγισε» στον τελικό του Ευρωπαϊκού η Εθνική
Άλλα Σπορ
| 2018-07-28 00:17:00

Κρίμα για το κορίτσια μας - «Λύγισε» στον τελικό του Ευρωπαϊκού η Εθνική

Sportdog Team
Κρίμα για το κορίτσια μας - «Λύγισε» στον τελικό του Ευρωπαϊκού η Εθνική

Ηττήθηκε με 6-4 από την Ολλανδία και έχασε το χρυσό μετάλλιο.

Η Εθνική Πόλο Γυναικών τα έδωσε όλα μέχρι τέλους, όμως εγκλωβίστηκε από την πολύ καλή άμυνα της Ολλανδίας και ηττήθηκε με 6-4 στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βαρκελώνης.

Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση δεν μπόρεσε να πιάσει την παραγωγικότητα των προηγούμενων αγώνων, αφού οι πολύ καλά διαβασμένες Ολλανδέζες έπαιξαν εξαιρετική άμυνα και πήραν από την αρχή του έλεγχο του αγώνα.

Η Ελλάδα βρέθηκε να χάνει με 2-0, όμως ανέβασε την απόδοσή της ισοφαρίζοντας σε 2-2 στις αρχές του δευτέρου οκταλέπτου.

Η Ολλανδία πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων (5-3) στα μισά του τρίτου οκταλέπτου και κατάφερε να το διατηρήσει μέχρι τέλους με κύριο όπλο την καταπληκτική της άμυνα, που της χάρισε τη νίκη με 6-4 και το χρυσό μετάλλιο.

Από δύο γκολ για την Εθνική μας, που παρά την ήττα έφτασε σε μια μεγάλη επιτυχία με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου, πέτυχαν οι Τσουκαλά και Ελευθεριάδου.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-3, 5-3, 6-4

Ολλανδία (Χάβενγκα): Άαρτς, Μέγκενς 2, Χένε 1, Φαν Ντερ Σλουτ 2, Γούλβες, Στόμχορστ 1, Ρόγκε, Σέβενιτς, Γιούστρα, Κούλχαας, Βουρβέλτ, Σλίκινγκ, Βίλεμς.

Ελλάδα (Μορφέσης): Διαμαντοπούλου Χ., Τσουκαλά 2, Διαμαντοπούλου Β., Ελευθεριάδου 2, Πλευρίτου Μ., Αβραμίδου, Ασημάκη, Χυδηριώτη, Πάτρα, Πρωτόπαπα, Πλευρίτου Ε., Ξενάκη, Σταματοπούλου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags