28/07/18 - 08:14

Μπαίνει «ζεστό» χρήμα στον Παναθηναϊκό - Αυτός βάζει 15 εκατ. ευρώ - Έβαλε ήδη 2 εκατ!

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Sportdog Team
Μπαίνει «ζεστό» χρήμα στον Παναθηναϊκό - Αυτός βάζει 15 εκατ. ευρώ - Έβαλε ήδη 2 εκατ!
1.756views 0shares

Σύμφωνα με τη LiveSport το τελευταίο τριήμερο μπήκαν από τον Αλαφούζο μέσω της ΑΜΚ 1,6 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και μέχρι την Τρίτη ο μεγαλομέτοχος αναμένεται να βάλει άλλες 400.000 ευρώ.

Αυτά τα χρήματα θα δοθούν στην εφορία, στους εργαζόμενους της ΠΑΕ και στους διακονονισμούς.

Πρόθεσή του είναι μέχρι τις 10 Αυγούστου να μπουν συνολικά 15 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ, από τη δική του πλευρά!

Ποσό το οποίο θα μπορέσει να διασφαλίσει την οικονομική ομαλότητα για τη νέα σεζόν, ανεξάρτητα με το αν η ΠΑΕ αλλάξει χέρια ή οχι.

Πληρώθηκε ο Αναστασίου

Στον Γιάννη Αναστασίου καταβλήθηκε ένα μέρος των οφειλόμενων του από τον Παναθηναϊκό.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού έλαβε περίπου 40.000 ευρώ από τους πράσινους και τα υπόλοιπα θα του δοθούν σε δόσεις που διακανονίστηκαν.

Μήνυμα Λουντ

Ο Λουντ με μήνυμά του στο instagram τόνισε πως ήταν μεγάλη του τιμή που αγωνίστηκε στο τριφύλλι, ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν δίπλα του και εύχεται τα καλύτερα για τον Παναθηναϊκό.

Ήταν μεγάλη τιμή να φορέσω αυτή την πράσινη φανέλα για 3 χρόνια! Έχω τόσες καλές αναμνήσεις με αυτή την ομάδα και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το ταξίδι μου, κατά τη διάρκεια των 3 αυτών χρόνων! Εύχομαι τα καλύτερα στον Παναθηναϊκό από τα βάθη της καρδιάς μου!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ