28/07/18 - 11:03

Ψήφος εμπιστοσύνης από ΦΙΦΑ σε Γραμμένο - Τι σχολίασε σε δηλώσεις του ο Βασάλο

Τον πιστεύουν.

Sportdog Team
Ψήφος εμπιστοσύνης από ΦΙΦΑ σε Γραμμένο - Τι σχολίασε σε δηλώσεις του ο Βασάλο
358views 0shares

Ο επικεφαλής του τμήματος των εθνικών ομοσπονδιών της FIFA, Mπιόρν Βασάλο, που έδωσε το παρών στη χθεσινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Γραμμένο

Συγκεκριμένα ο Μπιόρν Βασάλο είπε: 

«FIFA και UEFA πιστεύουν ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε μερικά πολύ καλά πράγματα και να χτίσουμε μία νέα βάση για τα χρόνια που έρχονται. Στη ΓΣ άκουσα κάποιους να λένε ότι θα έπρεπε η FIFA και η UEFA να αφήσουν την ΕΠΟ μόνη της. Όταν το άκουσα ανησύχησα λίγο. Γιατί μάλλον κάποιοι δεν κατάλαβαν τα ζητήματα του παρελθόντος που αντιμετωπίζει ο σημερινός πρόεδρος της ΕΠΟ. Η δουλειά του κ. Γραμμένου από τον περασμένο Αύγουστο έως σήμερα ήταν εξαιρετική και θα συνεχίσει να είναι εξαιρετική. Δεν έχουμε ακόμη βγει έξω από μία δύσκολη κατάσταση από την οποία δεν μπορείς να βγει ούτε εύκολα ούτε σύντομα. 

Για εμάς έχει γίνει πρόοδος και φέραμε τον Φούσεκ για να γίνει ακόμη μεγαλύτερη. Είμαι χαρούμενος που με την έναρξη της νέας σεζόν έχουμε τρεις αλλοδαπούς αξιωματούχους στη διαιτησία και συνεχίζει η Επιτροπή Παρακολούθησης. Θέλω να το δείτε σαν ευκαιρία. Δεν είμαστε εδώ για να αστυνομεύουμε, αλλά για να βοηθήσουμε προκειμένου να αλλάξει η εικόνα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Δυστυχώς υπάρχουν πολλές χώρες στην Ευρώπη που πιστεύουν ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να ξεφύγει από τις καταστάσεις του παρελθόντος. Δεν μας αρέσει αυτό γιατί ερχόμαστε συχνά εδώ και βλέπουμε τη σκληρή δουλειά που γίνεται, το ποδόσφαιρο στις Ενώσεις και γενικώς την επίδραση του ποδοσφαίρου. Είμαι αισιόδοξος ότι η φετινή θα είναι μία καλή χρονιά χωρίς διακοπές, χωρίς νέα μέτρα με καλή συνεργασία και με αξιοπιστία για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αξίζετε περισσότερα».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ