Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο ΜΠέσνικ Χάσι θα πάρει τον Μάρκο Μάριν στη Σαουδική Αραβία;
| 2018-07-28 11:15:00

Τρελάθηκαν με Χάσι στον Ολυμπιακό - Ποιον ερυθρόλευκο χρυσώνει στη Σαουδική Αραβία!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελάθηκαν με Χάσι στον Ολυμπιακό - Ποιον ερυθρόλευκο χρυσώνει στη Σαουδική Αραβία!

Ο Κοσοβάρος κόουτς είναι έτοιμος να βοηθήσει.

Μετά από 10 μήνες στην ανεργία ο Μπέσνικ Χάσι βρήκε ξανά δουλειά και στον Ολυμπιακό… τρίβουν τα χέρια τους!

Ο Κοσοβάρος προπονητής δεν θα προπονεί ομάδα πλέον της Ευρώπης, αλλά της Ασίας και συγκεκριμένα της Αλ-Ραέντ από τη Σαουδική Αραβία, η οποία ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την πρόσληψη του 46χρονου στην τεχνική της ηγεσία.

Η Αλ-Ραέντ ιδρύθηκε το 1954 και την περυσινή σεζόν εξασφάλισε την παραμονή της στην Pro League στα μπαράζ, ενώ κατά σύμπτωση, από την τεχνική ηγεσία πέρασε στο παρελθόν ο διάδοχος του Μπέσνικ Χάσι στον Ολυμπιακό, Τάκης Λεμονής, από το Σεπτέμβριο του 2015 έως το Φλεβάρη του 2016.

Η νέα αυτή δουλειά του Χάσι, ενδέχεται να βοηθήσει σημαντικά και τους Πειραιώτες στο… ξεφόρτωμα του ρόστερ, καθώς ο Κοσοβάρος κόουτς γνωρίζει πολλούς από τους παίκτες που πλέον δεν υπολογίζονται στο Λιμάνι, ενώ για αρκετούς από αυτούς έχει καλή άποψη, όπως είναι για παράδειγμα οι Ένγκελς, Ταχτσίδης, Τζούρτζεβιτς και Μάριν.

Ειδικά για τον Γερμανό, γιατί οι άλλοι θα το σκέφτονταν διπλά να πάνε στη Σαουδική Αραβία αυτή την περίοδο και σε αυτή την ηλικία, ο Χάσι θα έκανε τα πάντα για να τον πάρει στην ομάδα του.

Έχει σε τρομερή εκτίμηση τον Μάριν, ενώ τυχαίνει να έχουν και τον ίδιο ατζέντη, οπότε η δουλειά μπορεί να γίνει πιο εύκολα.

Θετικός θα ήταν φυσικά και ο Ολυμπιακός, που προσπαθεί να ξεφορτωθεί το πολύ υψηλό συμβόλαιο του παίκτη, ωστόσο το «κόλλημα» έχει να κάνει με το εάν θέλει να πάει ο Μάριν. Τα λεφτά πάντως οι Σαουδάραβες μπορούν να τα δώσουν...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags