Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό κράξιμο Πρίγιοβιτς σε «ανταγωνιστή» για ΠΑΟΚ - «Δεν ξέρω αν μπορεί να αντέξει στην πίεση»
| 2018-07-28 13:40:00

Τρελό κράξιμο Πρίγιοβιτς σε «ανταγωνιστή» για ΠΑΟΚ - «Δεν ξέρω αν μπορεί να αντέξει στην πίεση»

Sportdog Team
Τρελό κράξιμο Πρίγιοβιτς σε «ανταγωνιστή» για ΠΑΟΚ - «Δεν ξέρω αν μπορεί να αντέξει στην πίεση»

Ο Σέρβος άσος τον έκραξε με... πλάγιο τρόπο.

Σε δηλώσεις του σε σέρβικα ΜΜΕ για τον Πέδρο Κόντε και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ερυθρό Αστέρα, σχολίασε ότι οι απαιτήσεις αυξάνονται και δεν γνωρίζει κατά πόσο θα μπορέσει να ανταποκριθεί σε αυτές.

«Οι απαιτήσεις στον Ερυθρό Αστέρα είναι μεγάλες και ο Κόντε θα πρέπει να τις δικαιώσει και να πετύχει πολλά γκολ. Είναι άλλο όμως να αγωνίζεσαι στον Ερυθρό Αστέρα, στην Παρτιζάν, στον ΠΑΟΚ ή στον Ολυμπιακό και διαφορετικό να αγωνίζεσαι για τον ΠΑΣ Γιάννινα ή μια άλλη ομάδα στην οποία η πίεση δεν είναι μεγάλη.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές προσαρμόζονται καλύτερα σε ομάδες μικρότερου βεληνεκούς, όπου δεν είναι έντονη η πίεση και άλλοι θέλουν να αγωνίζονται υπό πίεση. Το γεγονός ότι έχει πετύχει 14 γκολ στα Γιάννινα, δεν σημαίνει ότι στον Ερυθρό Αστέρα θα πρέπει να σκοράρει 30 φορές.

Δεν ξέρω αν θα μπορεί να αντέξει στην πίεση του κόσμου. Ο Αστέρας παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο και δημιουργεί πολλές φάσεις για γκολ, γεγονός που αποτελεί ευκαιρία για αυτόν», σχολίασε ο Πρίγιοβιτς, που σίγουρα γνωρίζει ότι το όνομα του Κόντε βρίσκεται στο ρεπορτάζ και του ΠΑΟΚ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags