Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη ατάκα Παπασταθόπουλου για Νέστα!
| 2018-07-28 13:57:00

Μεγάλη ατάκα Παπασταθόπουλου για Νέστα!

Sportdog Team
Μεγάλη ατάκα Παπασταθόπουλου για Νέστα!

Ξέρει να τιμάει.

Δηλώσεις στα βρετανικά ΜΜΕ έκανε ο αμυντικός της Άρσεναλ Σωκράτης Παπαστασθόπουλος ο οποίος μίλησε για την νέα του ομάδα, αλλά και για το πέρασμα του από την Μίλαν.

«Είμαι εδώ πρώτα για να δείξω ότι είμαι αμυντικός και μετά όλα τα άλλα. Φυσικά πρέπει να ξέρεις πώς να παίζεις με τη μπάλα στα πόδια. Πολλές ομάδες και πολλοί προπονητές κοιτάζουν πλέον τι κάνει ένας αμυντικός με τη μπάλα στα πόδια και όχι πώς αμύνεται. Με τον νέο προπονητή (Ουνάι Έμερι) δουλεύουμε σε καταστάσεις όταν δεν έχουμε τη μπάλα στην κατοχή μας. Με αυτόν, όλοι οι παίκτες δουλεύουν στην τακτική. Κοιτάζουμε πολλά βίντεο, τι κάνουμε λάθος, τι πρέπει να κάνουμε καλύτερα. Νομίζω και εύχομαι η Άρσεναλ να τα καταφέρει καλά στην άμυνα αυτή τη χρονιά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής κεντρικός αμυντικός.

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα του ο Μεσσήνιος αναφέρθηκε και στο πέρασμα του από την Μίλαν, αλλά και την συνεργασία που είχε με σπουδαίους κεντρικούς αμυντικούς:  "Το πρώτο μου βήμα εκτός Ελλάδας ήταν η Ιταλία και η Μίλαν. Ο Μαλντίνι ήταν μεγάλος παίκτης. Έπαιξα μαζί με τον Νέστα, ο οποίος ήταν μεγάλο σχολείο για εμένα. Έπαιξα επίσης με τον Τιάγκο Σίλβα, παίκτες από τους οποίους έχω μάθει πολλά και τώρα είμαι έτοιμος να δείξω".

Αναφερόμενος στην ηλικία του υποστήριξε ότι είναι η κατάλληλη για έναν σέντερ μπακ: «Τα 30 είναι η καλύτερη ηλικία για έναν αμυντικό. Για τα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια, θέλω να δώσω τα πάντα για την ομάδα. Με τη Μπορούσια, τη Μίλαν, τη Τζένοα, εδώ και δέκα χρόνια έχω εμπειρία εκτός Ελλάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags