Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλει "διαμάντι" από την Μπριζ ο Μάρκο Σίλβα
| 2018-07-29 04:34:00

Θέλει "διαμάντι" από την Μπριζ ο Μάρκο Σίλβα

Sportdog Team
Θέλει "διαμάντι" από την Μπριζ ο Μάρκο Σίλβα

Αυτός είναι ο εκλεκτός του Πορτογάλου άσου.

Οι μεταγραφικές υποθέσεις της Έβερτον παρουσιάζουν ιδιαίτερη κινητικότητα τις τελευταίες ημέρες, καθώς έπειτα από την προσθήκη του Ριτσάρλισον και την συμφωνία με τον Λούκας Ντιν, ακόμη ένας ποδοσφαιριστής φαίνεται να ενδιαφέρει τον αγγλικό σύλλογο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere Dello Sport», τα «ζαχαρωτά» εξετάζουν την περίπτωση του ταλαντούχου επιθετικού της Κλαμπ Μπριζ, Γουέσλι Μοράες, τα στοιχεία του οποίου αρέσουν στον προπονητή του συλλόγου Μάρκο Σίλβα.

Ο 21χρονος έχει εντυπωσιάσει με τις επιδώσεις τους εντός αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα να βρεθεί στις λίστες αρκετών συλλόγων της Ευρώπης.

Την περσινή σεζόν, ο νεαρός ποδοσφαιριστής κατέγραψε 44 συμμετοχές με την φανέλα της Μπριζ, με απολογισμό 13 γκολ και 2 ασίστ.

Με βάση το δημοσίευμα, η Λάτσιο εμφανίζεται να έχει εκδηλώσει πιο έντονο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή και να 'χει ένα προβάδισμα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την υπογραφή του. Ωστόσο, το πρόβλημα για τον ιταλικό σύλλογο αποτελεί το γεγονός ότι δεν έχει διαθέσιμη θέση μη Ευρωπαίου ποδοσφαιριστή στο ρόστερ, με αποτέλεσμα να καθυστερεί η ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Τα ιταλικά δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι η Λάτσιο προσπαθεί να πουλήσει τον Φελίπε Καϊσέδο, δίχως όμως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής,  με αποτέλεσμα να καθυστερούν οι εξελίξεις στην υπόθεση του Γουέσλι Μοράες.

Αυτό δίνει την ευκαιρία στις υπόλοιπες ενδιαφερόμενες ομάδες που ενδιαφέρονται εξίσου για τον νεαρό επιθετικό της Μπριζ,  να επιδιώξουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ανάμεσά τους και η Έβερτον.

Η Κλαμπ Μπριζ, φημολογείται ότι θα δώσει την συγκατάθεσή της για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή, με ένα χρηματικό ποσό κοντά στα 13 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags