Facebook Pixel Sportdog.gr | Η υπόσχεση Λοτζέσκι που θα... φτιάξει τον κόσμο του Παναθηναϊκού
| 2018-07-28 18:43:00

Η υπόσχεση Λοτζέσκι που θα... φτιάξει τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Sportdog Team
Η υπόσχεση Λοτζέσκι που θα... φτιάξει τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Έμεινε στο Τριφύλλι και δηλώνει έτοιμος για κούπες.

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, έκανε σήμερα ο Ματ Λοτζέσκι, μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της «πράσινης» ΚΑΕ.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον Παναθηναϊκό. Ήταν αυτό που ήθελα πραγματικά γι' αυτό και νιώθω όμορφα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και πάλι τη δουλειά με τους συμπαίκτες μου, τον κόουτς Πασκουάλ και το υπόλοιπο επιτελείο», δήλωσε αρχικά ο έμπειρος φόργουορντ.

Συνεχίζοντας, ο Λοτζέσκι τόνισε: «Η περσινή σεζόν ολοκληρώθηκε πολύ καλά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαστε Παναθηναϊκός και αυτός είναι πάντα ο στόχος μας. Ωστόσο δεν καταφέραμε να προκριθούμε στο Final 4 της Euroleague γεγονός που μας στεναχώρησε πολύ. Είχαμε το πλεονέκτημα έδρας όμως πέσαμε πάνω στην μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ και δεν τα καταφέραμε χάνοντας τρία ματς στις λεπτομέρειες. Ελπίζω πως την καινούρια σεζόν θα μπορέσουμε να πάμε. Υπόσχομαι πως θα κάνουμε τα πάντα για να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που ανήκει».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο «Λότζο» αναφέρθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού, επισημαίνοντας με νόημα: «Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι υπέροχοι. Η στήριξη που μας προσέφεραν πέρσι ήταν συγκλονιστική. Ξέρω πως και την νέα σεζόν θα είναι δίπλα μας. Μαθαίνω πως είναι έτοιμοι να κάνουν ένα ακόμη ρεκόρ με τα εισιτήρια διαρκείας. Θέλουμε να ανταποδώσουμε αυτή την αγάπη τους με κάθε τρόπο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags