Facebook Pixel Sportdog.gr | «Δεν τρομάζει η ΑΕΚ, αυτό είναι το ιδανικό σενάριο – Έρχεται μεταγραφή, θέλει στόπερ»
Ποδόσφαιρο
| 2018-07-28 19:42:00

«Δεν τρομάζει η ΑΕΚ, αυτό είναι το ιδανικό σενάριο – Έρχεται μεταγραφή, θέλει στόπερ»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
 «Δεν τρομάζει η ΑΕΚ, αυτό είναι το ιδανικό σενάριο – Έρχεται μεταγραφή, θέλει στόπερ»

Κιτρινόμαυρος ρεπόρτερ για τους αντιπάλους του Champions League.

Τους αντιπάλους της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League κλήθηκε να σχολιάσει ο Ηλίας Τομαράς. Ο αρχισυντάκτης του aek365.com μίλησε στο sportdog για το αποτέλεσμα της κλήρωσης, η οποία φέρνει απέναντι στην Ένωση μία εκ των Σέλτικ και Ρόζενμποργκ.

Ο συνάδελφος υποστήριξε, ότι οι Σκωτσέζοι είναι αυτοί που κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Δικέφαλο και υπογράμμισε την ανάγκη να διατηρηθεί η ελληνική ομάδα σε ευρωπαϊκή τροχιά. Παράλληλα απάντησε σε ερώτηση για τις μελλοντικές μεταγραφικές κινήσεις σε περίπτωση που η ΑΕΚ βρεθεί μετά από 12 χρόνια στους ομίλους του Champions League. Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε:
 

Είναι στα μέτρα της ΑΕΚ η Σέλτικ με τη Ρόζενμποργκ;

«H Ρόζενμποργκ έδειξε στα παιχνίδια της με τη Βαλούρ ότι έχει πολλά προβλήματα. Προκρίθηκε με πέναλτι στο 94ο λεπτό και παρουσίασε πολλά κενά στην άμυνα. Για την ΑΕΚ σίγουρα θα ήταν ιδανικό σενάριο να περάσουν οι Νορβηγοί. Από την άλλη η Σέλτικ είναι ποιοτική και έμπειρή ομάδα. Κυριαρχεί στη Σκοτία και έχει πολλές συμμετοχές στους ομίλους. Σε μια μάχη με τη Σέλτικ η ΑΕΚ δεν μπαίνει ως φαβορί αλλά σίγουρα οι Σκοτσέζοι δεν είναι μια ομάδα που τρομάζει».
 

Με ποια εκ των δύο εκτιμάς ότι θα αντιμετωπίσει η Ένωση;

«Θεωρώ ότι η Σέλτικ θα προκριθεί. Είναι καλύτερη ομάδα και η Ρόζενμποργκ θα πρέπει να κάνει πολύ μεγάλη υπέρβαση για να την αποκλείσει».


Πώς είδαν στην ΑΕΚ την κλήρωση;

«Σίγουρα θα ήθελαν λίγο καλύτερη κλήρωση. Η Σέλτικ δεν είναι ο αντίπαλος που προτιμούσαν. Από την άλλη υπάρχει αισιοδοξία γιατί πιστεύουν στην ομάδα ενώ υπάρχει και η εξαιρετική παράδοση της Ένωσης απέναντι σε Σκοτσέζους».


Πιστεύεις, ότι η ΑΕΚ θα συνεχίσει στο Champions League ή στο Europa League;

«Η ΑΕΚ πρέπει να συνεχίσει στην Ευρώπη, αυτό είναι δεδομένο. Αν δεν καταφέρει να κάνει την υπέρβαση και να είναι στους ομίλους του Champions League πρέπει να παίξει σε αυτούς του Europa. Η Πρωταθλήτρια ΑΕΚ πρέπει να παίζει στην Ευρώπη».


Αν περάσει στους ομίλους του Champions League η περαιτέρω ενίσχυση φαντάζει επιτακτική. Σε ποιες θέσεις θα γίνουν προσθήκες αν η ΑΕΚ πάει να κουνήσει σεντόνι;

«Κοινή πεποίθηση είναι ότι, μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, θα γίνει τουλάχιστον μια ακόμα κίνηση . Αν τελικά όλα πάνε καλά και η ΑΕΚ είναι στους ομίλους ίσως έρθει και κάτι περισσότερο. Η προσωπική μου άποψη είναι πως η ομάδα χρειάζεται έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό. Έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Βράνιες. Ο Οικονόμου δείχνει να έχει άλλα στοιχεία. Επιπλέον η σεζόν είναι πολύ απαιτητική και είναι αβέβαιο αν Τσιγκρίνσκι και Τσόσιτς θα είναι σε θέση να κάνουν 30-35 γεμάτες συμμετοχές».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags