Facebook Pixel Sportdog.gr | Φορτούνης για προετοιμασία, Μαρτίνς και Λουκέρνη!
| 2018-07-29 12:00:00

Φορτούνης για προετοιμασία, Μαρτίνς και Λουκέρνη!

Sportdog Team
Φορτούνης για προετοιμασία, Μαρτίνς και Λουκέρνη!

Τι δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού;

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο αρχηγός του Ολυμπιακού στη Real News:

Για την προετοιμασία: «Ήταν ένα διάστημα που δουλέψαμε πολύ τόσο στο Ζέεφελντ όσο και μετά, σε Γκενκ και Έρμελο. Δώσαμε συνολικά οκτώ φιλικά παιχνίδια. Έπαιξαν όλα τα παιδιά και ο προπονητής ήθελε να βγάλει τα συμπεράσματά του. Είμαστε μια νέα ομάδα, με αρκετά νέα πρόσωπα, θέλει δουλειά για να είσαι όπως πρέπει, την ώρα που πρέπει. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, έχουμε τι φιλικό με τη Λεγανές και πρέπει να αφοσιωθούμε για να πάρουμε το εισιτήριο της πρόκρισης απέναντι στη Λουκέρνη»

Για τις αλλαγές στην ομάδα και τον Πέδρο Μαρτίνς: «Όντως στην ομάδα έχουν γίνει πολλές αλλαγές. Όταν έρχεται νέος προπονητής, είναι φυσιολογικό να προσπαθεί να περάσει πράγματα και τα στοιχεία που θέλει. Πήγαμε με πολλή τακτική, δουλέψαμε, ο στόχος μας για τη νέα σεζόν είναι ξεκάθαρος: θέλουμε να κατακτήσουμε και πάλι το πρωτάθλημα και στην Ευρώπη να είμαστε στους ομίλους του Europa League, να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας».

Για τα ματς με την Λουκέρνη: «Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Είναι άλλα ματς αυτά με τη Λουκέρνη. Τα τελευταία χρόνια έχουμε ζήσει τη διαδικασία των προκριματικών, ξέρουμε πώς είναι αυτά τα ματς. Θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα στο γήπεδό μας, να έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας. Για να μπούμε στους ομίλους του Europa League, χρειάζονται τέσσερα ματς. Πιστεύω πως θα κάνουμε αυτό που μπορούμε και αυτό που πρέπει, για να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags