Facebook Pixel Sportdog.gr | «Γολγοθάς για ΠΑΟΚ το Τσάμπιονς Λιγκ – Πέρυσι μας έκλεψαν τα πρωτάθλημα τα “αδέλφια μας”, φέτος…»
Ποδόσφαιρο
| 2018-07-29 11:30:00

«Γολγοθάς για ΠΑΟΚ το Τσάμπιονς Λιγκ – Πέρυσι μας έκλεψαν τα πρωτάθλημα τα “αδέλφια μας”, φέτος…»

του Γιώργου Κτενά
«Γολγοθάς για ΠΑΟΚ το Τσάμπιονς Λιγκ – Πέρυσι μας έκλεψαν τα πρωτάθλημα τα “αδέλφια μας”, φέτος…»

Τρομερές ατάκες για τα ευρωπαϊκά ματς και το πρωτάθλημα.

 

Γολγοθά χρειάζεται να ανέβει ο ΠΑΟΚ για να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς να έχει ομάδα για αυτό το επίπεδο, σύμφωνα με όσα σχολίασε στο sportdog.gr ο Παύλος Σαλτσίδης.

Παλιός αθλητής του ΠΑΟΚ και άνθρωπος συνδεδεμένος με την κερκίδα των οπαδών του Δικέφαλου, αναφέρθηκε στην πρώτη παρουσία του Ζαμπά στην Τούμπα, αλλά και στο γκολ που... παστέλωσε ο Πρίγιοβιτς.

Ακόμα, σχολίασε με αρνητικό τρόπο το γκολ που δέχτηκε ο Δικέφαλος από τη Βασιλεία, συμπληρώνοντας ότι οι Θεσσαλονικείς είναι το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. 

Κύριε Σαλτσίδη, πώς είδατε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία;

«Ήμουν στο γήπεδο και παρακολούθησαν δύο ισάξιες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ ήταν λίγο καλύτερος, αλλά δεν τους είδα και ποιοτικούς τους άλλους. Αν δεν γινόταν το λάθος στο γκολ που φάγαμε, θα είχαμε μεγάλο αβαντάζ. Βέβαια για να βρεθεί να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ, θα πρέπει να ανέβει Γολγοθά. Αλλά σε αυτή τη φάση μας ενδιαφέρει να περάσει τη Βασιλεία. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε ομάδα στο επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχει ενισχυθεί πολύ η ομάδα μέχρι στιγμής τουλάχιστον».

Ο Λουτσέσκου μίλησε για νίκη και στην Ελβετία.

«Μα δεν έχει κάτι άλλο να κάνει, παρά να πάει και να νικήσει. Θα παίξει την μπάλα του και ο,τι βγει. Δεν έχουμε ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ άρα δεν υπάρχει άγχος, μην ονειροβατούμε είναι πολύ δύσκολο να βρεθούμε στους ομίλους. Το θετικό ήταν ότι η Τούμπα ήταν γεμάτη, έστω κι αν δεν υπήρχε ο γνωστός παλμός λόγω της ψυχολογικής φόρτισης των ημερών. Αλλιώς θα ήταν η κατάσταση στο γήπεδο αν δεν είχαμε όσα είχαμε. Αλλά δεν υπήρχε παλμός, δεν υπήρχε η χαρά που έπρεπε να υπάρχει. Ποιος μπορεί να χαρεί, άλλωστε, με όλα αυτά που συμβαίνουν;».

Ποια είναι η άποψή σας για τον Ζαμπά, αλλά και ποιο ήταν το πνεύμα που υπήρχε στην κερκίδα για εκείνον;

«Δεν τον είδα έτοιμο στο 100%, θα είναι βέβαιο ότι θα μπει σίγουρα στην ομάδα. Ενθουσιάστηκε και από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, είναι ωραίο να παίζει κάποιος σε γεμάτο γήπεδο. Όχι όπως πέρσι που ο ΠΑΟΚ είχε σε 10 αγώνες άδειο το γήπεδό του, θα πρέπει να βρουν άλλον τρόπο για να τιμωρούν τις ομάδες. Ο Ζαμπά είναι Βραζιλιάνος κι αυτό τα λέει από μόνο του όλα, είναι "τρελός" και όλοι οι τρελοί ταιριάζουν στον ΠΑΟΚ, ταυτίζονται με τους φιλάθλους».

Πώς είδατε τον Πρίγιοβιτς;

«Ήταν ο γνωστός Πρίγιοβιτς. Σε μια φάση βρέθηκε και το παστέλωσε. Κι ενώ υπήρχε πολύ πίεση με τρία σέντερ μπακ πάνω του, το γκολ που έβαλε ήταν φανταστικό. Τους έκαναν γιο-γιο σε εκείνη τη φάση. Αλλά, για να είμαστε δίκαιοι, δεχτήκαμε κι ένα παιδικό γκολ, δεν είναι από αυτά τα γκολ που τρώνε οι σοβαρές ομάδες».

Τι βλέπετε στο φετινό πρωτάθλημα;

«Από ο,τι βλέπω ο ΠΑΟΚ είναι πιο έτοιμος από τις υπόλοιπες ομάδες. Έχει την ίδια 11άδα, τον ίδιο προπονητή, οι άλλες ομάδες θα αργήσουν όπως είχε συμβεί με τον ΠΑΟΚ πέρσι. Πιστεύω ότι είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως ήταν και πέρσι. Αλλά πέρσι του κλέψανε το πρωτάθλημα τα "αδέρφια μας" οι ΑΕΚτζήδες. Πιστεύω ότι η Ελλάδα κάθισε και είδε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, εδώ στη Θεσσαλονίκη ειδικά όταν παίζει μπάλα ο ΠΑΟΚ δεν έχει κόσμο μόνο στο γήπεδο. Οι μαγαζάτορες πληρώνουν το νοίκι τους όταν παίζει μπάλα ο ΠΑΟΚ, έξω από την Τούμπα ήταν μια μεγάλη τσίκνα. Ο αθλητισμός είναι μια όαση με βάση όσα βιώνουμε, αρκεί να μην αποτελεί προτεραιότητα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags