Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Τοροσίδης "διώχνει" Ομάρ - Κερδίζει πόντους ο Χατζισαφί - Τι συμβαίνει με Μολέντο, Ανσαριφάρντ
| 2018-07-29 23:28:00

Όλα άνω-κάτω ο Μαρτίνς – Θέλει τον «τελειωμένο» – Μεταγραφή… 1,5 εκατ. ευρώ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Όλα άνω-κάτω ο Μαρτίνς – Θέλει τον «τελειωμένο» – Μεταγραφή… 1,5 εκατ. ευρώ!

Αλλαγές και τρομερές εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Καίει το ρεπορτάζ.

Η χθεσινή ήταν ημέρα σημαντικών εξελίξεων για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ανακοίνωσε τις μεταγραφές του Γιασίν Μεριά και του Βασίλη Τοροσίδη. Οι προσθήκες των δύο παικτών λύνουν τα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς, αφού ήταν εμφανές από τα φιλικά ότι ο Ολυμπιακός χρειαζόταν ενίσχυση στην άμυνα.

Ειδικά ο Τοροσίδης μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη μεταγραφή, αφού πέραν της αδιαμφισβήτητης αγωνιστικής του αξίας και της εμπειρίας του, μετράει πολύ η ικανότητά του να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας.

Στον Ολυμπιακό σχεδιάζουν να αξιοποιήσουν τον Έλληνα άσο και σε θέση σέντερ μπακ, έχοντας βρει στο πρόσωπό του έναν παίκτη «μπαλαντέρ» για την άμυνα. Πάντως, η κύρια θέση του Τοροσίδη είναι στα δεξιά της άμυνας, κάτι που σημαίνει ότι πλέον στο ρόστερ υπάρχουν τρεις δεξιοί μπακ, μαζί με τους Ομάρ Ελαμπντελαουί και Γιάννη Μασούρα.

Η επιστροφή του Τοροσίδη ερμηνεύεται από πολλούς ως ένα «μήνυμα» της διοίκησης στον Ελαμπντελαουί πως πρέπει να φέρει πρόταση και να φύγει. Άλλωστε, με μισθό 1.5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως ο Νορβηγός θεωρείται πολυτέλεια, από τη στιγμή που υπάρχουν άλλοι δύο παίκτες στη θέση του.
 

Κερδίζει τη συμπάθεια του Μαρτίνς ο Χατζισαφί

Σε αντίθεση με τον Ελαμπντελαουί, ένας άλλος παίκτης που θεωρούταν από πολλούς ως «τελειωμένος» φαίνεται πως έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Ο λόγος για τον Εχσάν Χατζισαφί, το μέλλον του οποίου ήταν –και παραμένει- αβέβαιο, αφού στη θέση του αριστερού μπακ ο Ολυμπιακός έχει τους Κούτρη και Τσιμίκα. Ο Μαρτίνς, πάντως, τον δοκίμασε σε ρόλο αμυντικού χαφ στο φιλικό με τη Γκέζτεπε, με τον Ιρανό να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος αναμένεται να χρησιμοποιήσει ξανά τον Χατζισαφί σε αυτή τη θέση και αν συνεχίσει να τα πηγαίνει το ίδιο καλά δεν αποκλείεται να… γυρίσει το χαρτί κερδίζοντας μια θέση στο ρόστερ και αλλάζοντας ταυτόχρονα τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας αναφορικά με τα χαφ!
 

Ζόρικο του Μολέντο, τι συμβαίνει με Ανσαριφάρντ

Στο μεταγραφικό «μέτωπο», το όνομα του Ροντρίγκο Μολέντο εξακολουθεί να παίζει στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Η υπόθεση του Βραζιλιάνου έχει εξελιχθεί εδώ και καιρό σε «σίριαλ», ενώ εξακολουθεί να αποτελεί μια πολύ δύσκολη και μπλεγμένη υπόθεση για τους Πειραιώτες. Υπάρχει η εκτίμηση ότι ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να επιστρέψει στο «κυνήγι» του πρώην άσου του Παναθηναϊκού, αφού γνωρίζει ότι δεν μπορούν να ξεπεραστούν ορισμένες δυσκολίες, όπως η ρήτρα ύψους δύο εκατομμυρίων που φέρεται να προβλέπεται για τους Πράσινους σε περίπτωση μεταγραφής του Βραζιλιάνου σε έτερη ελληνική ομάδα.

Όπως και να έχει, πάντως, σας είχαμε ενημερώσει εδώ και καιρό ότι αν το θέμα προχωρήσει, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί πριν τον Αύγουστο. Συνεπώς, αναμένουμε οριστικές εξελίξεις μέσα στο επόμενο διάστημα.

Τέλος, αναφορικά με το ζήτημα του Καρίμ Ανσαριφάρντ και την φερόμενη συμφωνία του με τη Μπεσίκτας (βάσει ενός δημοσιεύματος του CNN Turk), αξίζει να σημειωθεί ότι κανένα αξιόπιστο τουρκικό Μέσο δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στην υπόθεση σήμερα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags