Facebook Pixel Sportdog.gr | «Αν πάει έτσι ο Ολυμπιακός θα έχουμε κλάματα – Ψήνεται μεγάλη επιστροφή μετά τη Λουκέρνη»
| 2018-07-29 20:38:00

«Αν πάει έτσι ο Ολυμπιακός θα έχουμε κλάματα – Ψήνεται μεγάλη επιστροφή μετά τη Λουκέρνη»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«Αν πάει έτσι ο Ολυμπιακός θα έχουμε κλάματα – Ψήνεται μεγάλη επιστροφή μετά τη Λουκέρνη»

Ερυθρόλευκος ρεπόρτερ για το ευρωπαϊκό ματς και τις μεταγραφές.

Προσοχή στη Λουκέρνη ακόμα και αν δεν τρομάζει. Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από τα λεγόμενα του Νίκου Αβραμίδη. Ο διευθυντής του redaroume.gr μίλησε στο sportdog για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Europa League και εμφανίστηκε αισιόδοξος, ότι μέχρι τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, οι Πειραιώτες θα έχουν κάνει δύο δυνατές προσθήκες. Διαβάστε τη συνέντευξη που μας παραχώρησε:

Πως σου φαίνεται η ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα προκριματικά;

«Η Λουκέρνη δεν είναι καμία φοβερή ομάδα. Θα σας πω ένα πράγμα όμως παρότι δεν με φοβίζει η ελβετική ομάδα. Αν ο Ολυμπιακός μπει μέσα με το στυλ “ποια Λουκέρνη, έλα τώρα και ιστορίες” θα έχει πολλά προβλήματα. Θα έχουμε κλάμματα. Γιατί αυτές οι ομάδες είναι πάρα πολύ σκληρές».

Έχεις ξεχωρίσει κάποιον παίκτη;

«Έχει δύο παίκτες που είναι πολύ σημαντικοί. Ο ένας είναι ο Σνέογλι, ο οποίος παίζει ως μέσος, είναι 30 χρονών και έχει πολύ βαρύ ρόλο στην ομάδα. Είναι ουσιαστικά δεξιός εσωτερικός μέσος αλλά μπορεί να συγκλίνει και να παίξει δεκάρι. Μπορεί να κάνει τη ζημιά. Πολύ καλός και σκληρός παίκτης είναι ο Γιούριτς. Είναι ο Αυστραλός επιθετικός που πήρε από τη Ρόντα. Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι, ότι μάλλον ο Γιούριτς και ο Λούσενμπέργερ, ο επιθετικός και ο αριστερός μπακ αντίστοιχα, δεν θα προλάβουν να παίξουν, επειδή είναι τραυματίες».

Πως παίζει η Λουκέρνη;

«Ο Βάιλερ είναι ένας προπονητής, ο οποίος παίζει 4-3-3 αλλά δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στο κέντρο. Δηλαδή και στην Άντερλεχτ το πρώτο πράγμα που είχε κάνει όταν πήγε πρώτη φορά ήταν να βάλει τρεις παίκτες σκυλιά στη μεσαία γραμμή, κάτι που εφαρμόζει και στη Λουκέρνη».

Άλλες προσθήκες θα γίνουν μέχρι να παίξει ο Ολυμπιακός με τους Ελβετούς;

«Είμαι 100% σίγουρος ότι θα γίνουν τουλάχιστον δύο προσθήκες και θα είναι πολύ σοβαρές. Να ξέρετε επίσης, ότι εγώ δεν κλείνω ποτέ την υπόθεση Μιραλάς. Ο Βέλγος είναι ένας παίκτης που μπορεί να τον πάρει μετά τα ματς με τη Λουκέρνη. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα στο τρανζίσιον, τόσο το αμυντικό όσο και στο επιθετικό. Το βάρος έχει πέσει στη μεσαία γραμμή που δεδομένα έχει τεράστιο θέμα, όπως είδαμε με τη Γκενκ.

Οπότε σίγουρα θα γίνουν δύο μεταγραφές στα χαφ. Ο Ολυμπιακός κινείται πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι. Και θέλω να επισημάνω,ότι η αναζήτηση δεν άρχισε μετά τις τεσσάρες λόγω της γκρίνιας. Βλέπουν τι γίνεται οι άνθρωποι. Η ομάδα τρέχει και δίνει πολύ μεγάλο αγώνα για να πάρει τους παίκτες.

Απλά το θέμα είναι, ότι όταν είσαι σε μία ομάδα και κάνεις μεταγραφές βλέπεις πολλές ανατροπές. Έρχονται παίκτες που έχουν συμφωνήσει σε όλα και ξαφνικά ζητούν τον ουρανό με τα άστρα. Έτσι όμως δεν γίνονται μεταγραφές. Η Ελλάδα δεν μοιράζει σαν μαρουλόφυλλα τα λεφτά.Οι εποχές των παχέων αγελάδων έχουν παρέλθει. Πλέον δεν μπορούν να γίνουν κινήσεις τύπου Ζάχοβιτς, Τζιοβάνι, Καρεμπέ, Ζε Ελία, Ριβάλντο. Τώρα το μεγάλο στοίχημα για όλες τις ομάδες, είναι να κάνουν έξυπνες μεταγραφές».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags