Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξτρέμαρος από την Αγγλία – Φήμη που αν σκάσει θα κάνει πάταγο – Ποιος τον έχει στη λίστα
Ποδόσφαιρο
| 2018-07-29 21:20:00

Εξτρέμαρος από την Αγγλία – Φήμη που αν σκάσει θα κάνει πάταγο – Ποιος τον έχει στη λίστα

του Παναγιώτη Νικολάου
Εξτρέμαρος από την Αγγλία – Φήμη που αν σκάσει θα κάνει πάταγο – Ποιος τον έχει στη λίστα

Έτοιμος για το μεγάλο come back. Ποιος θα τον φέρει;

Το όνομα του Τζόελ Κάμπελ επέστρεψε στην επικαιρότητα, καθώς ο ατζέντης του προσπαθεί να του βρει ομάδα και ένα καλό συμβόλαιο μετά την περσινή μετριότατη και προβληματική λόγω τραυματισμών σεζόν στην Μπέτις.

Ο Κοσταρικανός άσος, που είχε απασχολήσει έντονα πριν από περίπου ένα μήνα και την ΑΕΚ, δείχνει θετικός πλέον να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα, αν και όταν τον είχε προσεγγίσει η Ένωση, έλεγε πως δεν… ψήνεται με την προοπτική της Ελλάδας. Ωστόσο, επειδή ακόμα δεν έχει κάποια καλή πρόταση στα χέρια του και στην Άρσεναλ, με την οποία έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο, δεν υπολογίζεται, πλέον εξετάζει όλες τις προοπτικές, ακόμα και την Σούπερ Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, αν και ακόμα δεν έχει μιλήσει ούτε με τον Κάμπελ ούτε με τους «κανονιέρηδες», σύμφωνα με το ρεπορτάζ εξακολουθεί να ψάχνει κάτι πολύ δυνατό για τα εξτρέμ, καθώς παρατηρούνται δυσκολίες στην υπόθεση του Λάζαρ Μάρκοβιτς, όπως σας ενημέρωσε το Sportdog.gr και σε προηγούμενο ρεπορτάζ.

Ωστόσο, η υπόθεση του Κοσταρικανού εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο, καθώς προέρχεται από σεζόν που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς (στο γόνατο και στον αστράγαλο) με συνέπεια να παίξει μόνο σε 9 ματς (8 πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο) και να σημειώσει 2 γκολ και 1 ασίστ σε 232 λεπτά.

Οι Πειραιώτες πάντως έχουν τις άκρες και τις καλές σχέσεις με την Άρσεναλ, ώστε να τον πάρουν ακόμα και πληρωμένο, ωστόσο υπάρχουν ακόμα αρκετοί ενδοιασμοί, καθώς δεν θεωρείται μία «σίγουρη» μεταγραφή, λόγω των τελευταίων σεζόν του, όπου ταλαιπωρείται συνεχώς από τραυματισμούς.

Ο Κάμπελ πάντως, αν δεν υπάρξει κάποια συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άρσεναλ ώστε να πληρώσουν οι Άγγλοι τουλάχιστον ένα μέρος του υψηλού συμβολαίου του, είναι ακριβή περίπτωση για την Ελλάδα. Τα χρήματα που ζητάει, από ομάδες εκτός Ελλάδας που έχει συζητήσει μέχρι στιγμής, είναι πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, ποσό που δεν… παίζουν ούτε για ΑΕΚ ούτε για Ολυμπιακό!

Οι Πειραιώτες πάντως ψάχνονται για εξτρέμ και για αυτό περιμένουν τις εξελίξεις με Μάρκοβιτς, ωστόσο παράλληλα με την υπόθεση του Σέρβου θα τσεκάρουν κι άλλες περιπτώσεις και δεν αποκλείεται προσεχώς να ασχοληθούν σοβαρά και με τον Κάμπελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θα ρίξει βόμβα ο Μαρινάκης και θα τους ξεράνει – Έξυπνο κόλπο... Μιραλάς!

Τρομερός Αλέφαντος για «Τόρο», θέλει δύο μεταγραφάρες - Απαράδεκτος Μαρτίνς, γελοίες καταστάσεις

Βόμβες Σαββίδη, ρίχνει τρελό χρήμα - Τα τέσσερα «ονόματα» που θα παλαβώσουν την Τούμπα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags