Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερές ατάκες Γκερέρο για Ολυμπιακό, Μαρτίνς και πρωτάθλημα!
| 2018-07-30 07:33:00

Φοβερές ατάκες Γκερέρο για Ολυμπιακό, Μαρτίνς και πρωτάθλημα!

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Γκερέρο για Ολυμπιακό, Μαρτίνς και πρωτάθλημα!

Ο Ισπανός επιθετικός τα είπε όλα!

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο επιθετικός του Ολυμπιακού στα «Τα Νέα»: «Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Όλα εξαρτώνται από τη συνολική λειτουργία. Στη σύγχρονη μορφή του η άμυνα ξεκινά από την επίθεση. Επιβάλλεται λοιπόν να είμαστε συγκεντρωμένοι. Να ακολουθούμε αυτό που ζητά ο προπονητής.

Δημιουργείται μια ομάδα από την αρχή και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Ο κόουτς όμως ήδη μας έχει περάσει μια σειρά από τις επιθυμίες του. Ζητά από όλους μας συγκεκριμένα πράγματα και εμείς δεν μπορεί παρά να προσπαθούμε για αυτά. Υπάρχουν πολλοί και καλοί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Υπάρχει πάρα πολλή ποιότητα. Το θέμα είναι να γίνουμε ομάδα. Να κάνει ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί αυτό που πρέπει.

Τα φιλικά για εμάς είναι προπόνηση. Δεν έχουν σημασία ούτε τα σκορ ούτε ποιος πέτυχε τα γκολ. Φυσικά σε κάθε επιθετικό αρέσει να σκοράρει. Σημασία έχει όμως να γίνει σωστά η δουλειά μας. Ο στόχος του Ολυμπιακού δεν είναι οι εντυπώσεις. Είμαστε σε ένα πολύ μεγάλο κλαμπ, με πολλούς οπαδούς και μεγάλες απαιτήσεις. Ξέρω ότι το DNA μας είναι νικητή σε οτιδήποτε. Φτιάχνουμε όμως όλοι μαζί κάτι από την αρχή. Ο στόχος είναι να καταφέρουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Να το φέρουμε πίσω στους φιλάθλους μας. Ο στόχος είναι να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο που θα ικανοποιήσει το κοινό μας.

Πραγματικά πιστεύω ότι στο τέλος της χρονιάς θα είμαστε εμείς εκείνοι που θα πανηγυρίζουμε. Όλα όμως θα πρέπει να συμβούν βήμα βήμα. Ήδη σκεφτόμαστε τις νοάκαουτ αναμετρήσεις με τη Λουκέρνη κααι δουλεύουμε για αυτές. Ο πρώτος μας στόχος είναι να καταφέρουμε μέσω των προκριματικών να φτάσουμε στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και εκεί να κάνουμε κάτι καλό καθώς η ομάδα μας θα είναι στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας. Τα υπόλοιπα, στην ώρα τους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags