Facebook Pixel Sportdog.gr | Έλληνας την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Σεβίλλης - Στο κόλπο ο Μήτρογλου!
| 2018-07-30 09:15:00

Έλληνας την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Σεβίλλης - Στο κόλπο ο Μήτρογλου!

Sportdog Team
Έλληνας την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Σεβίλλης - Στο κόλπο ο Μήτρογλου!

Τρομερό παρασκήνιο μόνο στο sportdog.gr.

Μπορεί το ελληνικό ποδόσφαιρο να μην βρίσκεται στα καλύτερά του από άποψη ανταγωνισμού στο ευρωπαϊκό στερέωμα, ωστόσο υπάρχουν αρκετοί Έλληνες μάνατζερ που… κόβουν και ράβουν στις ευρωπαϊκές αγορές.

Τρανό παράδειγμα αποτελεί ο Παναγιώτης Γαλαριώτης, ατζέντης με πολλές και σημαντικές διασυνδέσεις, ο οποίος βρίσκεται πίσω από πολλά «χρυσά» deals.

Τελευταίο «χτύπημα» του Γαλαριώτη ήταν η πρόσφατη μεταγραφή του Γιορίς Γκανιόν στη Σεβίλλη. Το όνομα του νεαρού στόπερ δεν είναι ευρέως γνωστό, όμως οι Ανδαλουσιανοί θεωρούν ότι ο 21χρονος μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Γι’ αυτό, άλλωστε, έδωσαν 15.000.000 για την απόκτησή του από τη Ρεν, καθιστώντας τον Γκανιόν την ακριβότερη μεταγραφή κεντρικού αμυντικού στην ιστορία τους.

Ο Γαλαριώτης έχει κάνει δουλειές και με τον Ολυμπιακό, καθώς συμμετείχε στη μεταγραφή του Αρτούρ Μαζουακού με 7.000.000 ευρώ. Παράλληλα, ήταν ο άνθρωπος-κλειδί πίσω από την πώληση του Κώστα Μήτρογλου από τη Μπενφίκα στη Μαρσέιγ αντί 15.000.000 ευρώ.

Στην παρακάτω φωτογραφία εμφανίζεται ο Γκανιόν με τη φανέλα της Σεβίλλης. Στα δεξιά του βρίσκεται ο Παναγιώτης Γαλαριώτης και στα αριστερά του ο Μούσα Σισοκό, γνωστός μάνατζερ που εκπροσωπεί μεταξύ άλλων τον Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags