30/07/18 - 12:20

Πήρε θέση η ΠΑΕ για την πρόταση Ερασιτέχνη και Λεωφόρο - Τι απαντά για το ΟΑΚΑ

Αναμένονται εξελίξεις.

Sportdog Team
Πήρε θέση η ΠΑΕ για την πρόταση Ερασιτέχνη και Λεωφόρο - Τι απαντά για το ΟΑΚΑ
834views 0shares

Ανακοίνωση με την οποία εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει με την πρόταση του Ερασιτέχνη για το χρέος της Λεωφόρου εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που ουσιαστικά επισημαίνει ότι όποια απόφαση θα παρθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μετακόμισης στο ΟΑΚΑ, το οποίο πάντως δηλώνεται κάθε χρόνο ως δεύτερη έδρα του Τριφυλλιού.

Η ανακοίνωση:                                                       

"Μετά τη συνάντηση, που είχε ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιώργος Στάμος με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη την περασμένη Πέμπτη τους ενημέρωσε ότι οι αποφάσεις για τους οικονομικούς όρους που έθεσε ο Ερασιτέχνης θα παρθούν στην επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ.

Την Παρασκευή 27 Ιουλίου και ώρα 13.58 έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η επιστολή του Ερασιτέχνη αναφορικά με τα τους οικονομικούς όρους που για τη χρήση του γηπέδου της Λεωφόρου τη σεζόν 2018-19 και τον τρόπο καταβολής των οφειλομενων για προηγούμενες χρήσεις.

Να θυμίσουμε ότι ο ερασιτέχνης θέλει για το οφειλόμενα ποσό των 590.000 ευρώ την καταβολή του σε δόσεις μέχρι 31/12/2018 ή αν εξοφληθεί εφάπαξ να μειωθεί στις 500.000, δηλαδή να εχουμε έκπτωση 90.000 ευρώ.

Όσον αφορά τη χρήση για τη νέα περίοδο ο Ερασιτέχνης αξιώνει το ποσό των 500.000ευρω. Μεσολάβησε Σαββατοκύριακο, σήμερα Δευτέρα και βεβαίως δεν έχει πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ για να συζητηθούν όλα αυτά και για να παρθεί απόφαση για χρήση του ΟΑΚΑ σαν έδρα της ομάδας τη νέα σεζόν. Κάτι που μπορεί να επιβεβαιώσει ο κ. Παναγιώτης Μπόμης, που είναι ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στο ΔΣ της ΠΑΕ.

Πώς προκύπτουν όλα αυτά τα δημοσιεύματα ότι ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει και θα χρησιμοποιήσει σαν έδρα το ΟΑΚΑ τη νέα περίοδο. Βέβαια όπως κάνει κάθε χρόνο ο Παναθηναϊκός δηλώνει σαν δεύτερη έδρα το ΟΑΚΑ".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ