Facebook Pixel Sportdog.gr | ΑΠΙΘΑΝΟ: Βρήκαμε μπάλα για το νέο πρωτάθλημα, αλλά δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει!
| 2018-07-30 17:05:00

ΑΠΙΘΑΝΟ: Βρήκαμε μπάλα για το νέο πρωτάθλημα, αλλά δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει!

Sportdog Team
ΑΠΙΘΑΝΟ: Βρήκαμε μπάλα για το νέο πρωτάθλημα, αλλά δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει!

Με… άρωμα Μουντιάλ η νέα Σούπερ Λιγκ.

Η Σούπερ Λίγκα δεν προχώρησε στην υπογραφή της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος και μοιραία, ανέβαλε την κλήρωση της νέας σεζόν, ενώ στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της Λίγκας, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, σημείωσε πως πλέον «στόχος» είναι να προλάβουν να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα στις 25-26 Αυγούστου.

Πάντως, η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε πως θα έχουμε νέα μπάλα! Πρόκειται για την μπάλα Telstar Mechta που χρησιμοποιήθηκε στη νοκ άουτ φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας!

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Με την έναρξη του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή για τη σεζόν 2018-2019, η adidas παρουσιάζει τη νέα επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος. Το έντονο κόκκινο σχεδιαστικό μοτίβο της Telstar Mechta είναι εμπνευσμένο από τα χρώματα της χώρας που φιλοξένησε το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά και από τον παλμό και την ένταση τόσο των παικτών εντός γηπέδου, όσο και των φιλάθλων.

Το όνομα της, Mechta, μεταφράζεται ως «όνειρο» ή «φιλοδοξία» στα Ρώσικα και η μπάλα είναι κατασκευασμένη από τα ίδια υλικά όπως η Telstar 18 που χρησιμοποιήθηκε στη φάση των ομίλων, αλλά είναι ειδικά προσαρμοσμένη για την υψηλή ένταση που επικράτησε στη Knock-Out φάση του 2018 FIFA World Cup.

Η ολοκαίνουργια Telstar Mechta διατηρεί τα καλύτερα χαρακτηριστικά της “Brazuca” της επίσημης μπάλας του Παγκοσμίου Κυπέλου 2014 και ενισχύεται με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες της adidas για να εκτοξεύσει την απόδοση μέσα στο γήπεδο. Η μπάλα έχει δοκιμαστεί βάσει των απαιτητικών αναγκών των καλύτερων παικτών παγκοσμίως, ενώ παράλληλα έχει κατασκευαστεί με τις τελευταίες τεχνολογίες για να μεγιστοποιήσει την απόδοσή της.

Σε μια εξελιγμένη εκδοχή από τις Επίσημες Μπάλες Αγώνων του παρελθόντος, με μία νέα επιφάνεια που χαρακτηρίζεται από μεταλλικό print και γραφιστικά εφέ, σχεδιασμένα να προσφέρουν απόδοση και αντοχή τόσο στο γήπεδο όσο και στο δρόμο, η βιωσιμότητα της Telstar Mechta όσο και της Telstar 18 ήταν προτεραιότητα της adidas, με χαρακτηριστικά που συμπεριλαμβάνουν ανακυκλώσιμα υλικά backing και συσκευασίας.

Η Telstar Mechta και η Telstar 18 διαθέτουν ενσωματωμένο το NFC chip καταστώντας τες τις πιο καινοτόμες μπάλες της adidas μέχρι σήμερα. Το chip επιτρέπει στους καταναλωτές να αλληλεπιδρούν με τη μπάλα μέσω του smartphone τους. Σε κάθε interaction, η μπάλα παράγει ένα μοναδικό κωδικό, ξεκλειδώνοντας αποκλειστικό περιεχόμενο και πληροφορίες για τον χρήστη.

Η Telstar Mechta είναι διαθέσιμη στα adidas Stores, σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών, αλλά και online στο www.adidas.gr/football.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page adidas Football και @adidasGR στο Instagram.

Twitter: @Super_League_GR

Instagram: @Super_League_GR

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags