Facebook Pixel Sportdog.gr | Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό στην Ελβετία
Ποδόσφαιρο
| 2018-07-31 00:30:00

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό στην Ελβετία

Sportdog Team
Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό στην Ελβετία

Όλα έτοιμα για τη μεγάλη ρεβάνς.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ώρα επαναληπτικού στην Ελβετία. Η προετοιμασία του Δικεφάλου για την μάχη του Σεντ Τζέικομπ Παρκ φτάνει στο τέλος της και ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Ελβετία με σκοπό να υπερασπιστεί το υπέρ του 2-1 και να πάρει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί το πρωί της Τρίτης (31.07) για Ελβετία. Στις 19:45 ώρα Ελλάδας θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου , πριν τον αγώνα, με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να εκπροσωπεί τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Στις 20:30 ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στην έδρα της Βασιλείας, με τα πρώτα 15 λεπτά του προγράμματος να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Αντίστοιχα η Βασιλεία θα προπονηθεί στις 17:00, με την συνέντευξη του Τύπου του Αλεξάντερ Φράι, του υπηρεσιακού προπονητή των Ελβετών, να είναι προγραμματισμένη για τις 18:30.

Μετά το τέλος του αγώνα ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει στην πόλη, θα προπονηθεί εκεί το πρωί της Πέμπτης (02.08) και στην συνέχεια θα μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags