Facebook Pixel Sportdog.gr | Φήμη-βόμβα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό - Ποιος «μπλοκάρει» ποιον και για ποιον παίκτη;
| 2018-07-30 22:24:00

Φήμη-βόμβα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό - Ποιος «μπλοκάρει» ποιον και για ποιον παίκτη;

του Νίκου Στεργίου
Φήμη-βόμβα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό - Ποιος «μπλοκάρει» ποιον και για ποιον παίκτη;

Έσκασε τρελό σενάριο. Πού είναι η αλήθεια; Κάνε κλικ.

 

Σε... σίριαλ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Αργύρη Καμπετσή στον Παναθηναϊκό, καθώς οι Πράσινοι προσπαθούν εδώ και αρκετές ημέρες να κλείσουν τον νεαρό επιθετικό της Ντόρτμουντ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το τελευταίο διάστημα άρχισε να κυλοφορεί μια φήμη, η οποία δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά, σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός δεν... τρελαίνεται να δει τον Καμπετσή στα πράσινα, ένα δικό του παιδί, που έφυγε όπως έφυγε. Βεβαίως, οι ερυθρόλευκοι έχουν αυτή τη στιγμή πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούν, οπότε η φήμη είναι... μόνο φήμη σύμφωνα με την κοινή λογική.

Ο λόγος που λέγεται ότι συμβαίνει αυτό (αν και πολύ αμφιβάλουμε) είναι η συμπεριφορά του μικρού πέρυσι, όταν αποχώρησε από την U 20 του Ολυμπιακού για να μετεγγραφεί στη Ντόρτμουντ. Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Καμπετσής είχε φύγει με μεγάλη ένταση και περιπέτειες και από το Λιμάνι, καθώς δεν είχε υπογράψει ποτέ επαγγελματικό συμβόλαιο, παρότι οι Πειραιώτες είχαν προσπαθήσει να τον «καπαρώσουν» πριν εμφανιστεί η Μπορούσια.

Οι Ερυθρόλευκοι ωστόσο δεν πρόλαβαν, οι Γερμανοί πίστεψαν στο ταλέντο του μικρού και τον έκαναν δικό τους χωρίς να πληρώσουν ευρώ για τη μετακίνησή του, πλην φυσικά των τροφείων. Η εξέλιξη αυτή είχε θεωρηθεί ούτε λίγο ούτε πολύ ως «κλεψιά» και μεγάλο unfair απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ η υπόθεση ήταν αρκετά σοβαρή, καθώς είχε φτάσει σε σημείο να διαταραχτούν – σε κορυφαίο επίπεδο – οι σχέσεις των δυο ομάδων.

Φυσικά, αν ισχύει η φήμη για Καμπετσή και Ολυμπιακό, είναι κάτι που αφορά τις σχέσεις των δύο πλευρών σε προσωπικό επίπεδο και δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τον αιώνιο αντίπαλο, Παναθηναϊκό. Άλλωστε, οι σχέσεις των δύο διοίκησεων είναι σε καλό επίπεδο το τελευταίο διάστημα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η μεταγραφή του Καμπετσή μάλλον θα ολοκληρωθεί αισίως για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ακόμα δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι με απόλυτη βεβαιότητα για τον 19χρονο επιθετικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Κίνηση έκπληξη από Πασκουάλ – Την πόρτα της εξόδου σε Έλληνα άσο – Τον κρατάνε λόγω… Σπανούλη!

Απίθανη απόφαση Μαρτίνς! «Τελειώνει» αγαπημένο διοίκησης και οπαδών - Πρόβλημα με Ποντένσε

Τρελή… καραμπόλα! Ο Μπλατ «έκοψε» ξένο άσο γιατί δεν του έκανε και ο Πασκουάλ τον έφερε στο ΟΑΚΑ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags