Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρώην άσος του Ολυμπιακού αποθέωσε τον Ακπόμ!
| 2018-07-30 18:58:00

Πρώην άσος του Ολυμπιακού αποθέωσε τον Ακπόμ!

Sportdog Team
Πρώην άσος του Ολυμπιακού αποθέωσε τον Ακπόμ!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο πρώην «ερυθρόλευκος» για τη μεταγραφή του ΠΑΟΚ.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Δημήτρης Γούτας, υπήρξε συμπαίκτης με τον Τσούμπα Ακπόμ την περσινή σεζόν στη Σιντ Τρούιντεν.

Ο Έλληνας άσος μίλησε στο Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε –μεταξύ άλλων- στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ.

Ο Γούτας εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Ακπόμ, τονίζοντας ότι έχει τα στοιχεία και την προσωπικότητα να κάνει τη διαφορά για τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

Για το δικό του μέλλον: «Είμαι στην Αθήνα και κάνω προπονήσεις με τους άλλους κομμένους στο Ρέντη και περιμένω να βρω την επόμενη ομάδα. Δεν γνωρίζω αν θα φύγω ελεύθερος ή δανεικός».

Το προφίλ του Ακπόμ: «Ναι, ο Τσούμπα ήρθε τον Ιανουάριο στην ομάδα, αμέσως μπήκε στο κλίμα και με την ποιότητα του έκανε τη διαφορά. Είναι παίκτης γρήγορος, δυνατός με καλά τελειώματα. Έχει καλή προσωπικότητα και φαίνεται ότι είναι παίκτης από μεγάλη ομάδα».

Αν είναι έτοιμος να μπει να παίξει: «Η γνώμη μου είναι πως είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας καλός παίκτης και μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Αν μπορεί να κάνει τη διαφορά: «Πιστεύω μπορεί να κάνει τη διαφορά γιατί έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Δουλεύει πολύ στις προπονήσεις και βελτιώνεται συνέχεια».

Αν δέχτηκε πρόταση από τον Άρη: «Εγώ προσωπικά δε γνωρίζω κάτι. Έχω προτεραιότητα το εξωτερικό. Στόχος μου είναι να βρω μια ομάδα από το εξωτερικό και στη συνέχεια θα δούμε».

Τις εμπειρίες του στο εξωτερικό: «Είναι πολύ διαφορετικά. Η οργάνωση, το πρωτάθλημα είναι πιο γρήγορο αλλά είχα στην ομάδα μου δύο Έλληνες. Για αυτό πέρυσι και πρόπερσι ήταν πιο εύκολο να μπω στο κλίμα».

Αν μπορούν να παίξουν στον ΠΑΟΚ οι Κίτσιου και Χαρίσης: «Εννοείται πως και ο Στέλιος και ο Χάρης είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Έκαναν πολύ καλή χρονιά στο Βέλγιο και μπορούν άνετα να παίξουν στον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags