Facebook Pixel Sportdog.gr | Πέφτει πολύ χρήμα για παικταρά ενδεκαδάτο - Τρελαίνεται ο Ουζουνίδης - Είναι... τελειωμένο!
| 2018-07-30 21:30:00

Πέφτει πολύ χρήμα για παικταρά ενδεκαδάτο - Τρελαίνεται ο Ουζουνίδης - Είναι... τελειωμένο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Πέφτει πολύ χρήμα για παικταρά ενδεκαδάτο - Τρελαίνεται ο Ουζουνίδης - Είναι... τελειωμένο!

Σκάει μεταγραφάρα με dead line. Θα προχωρήσει ο Μελισσανίδης;

To θέμα του Αντρέ Σιμόες μονοπωλεί την επικαιρότητα της ΑΕΚ μετά τη δημοσιοποίηση του ενδιαφέροντος της Κλαμπ Μπριζ για τον εκ των αρχηγών της ομάδας.

Από ρεπορτάζ των Βέλγων επιβεβαιώθηκε αυτό για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει το πρωί, ότι δηλαδή δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από τη Μπριζ για τον Πορτογάλο άσο, παρά μόνο προσέγγιση προς την Ένωση μέσω τρίτου.

Έστω και έτσι, το ενδιαφέρον του βελγικού συλλόγου ήταν αρκετό για να «πυροδοτήσει» ξανά τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Σιμόες (ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019), ενώ πολλοί υποστηρίζουν πως το όλο θέμα λειτουργεί ως μοχλός πίεσης από τον μάνατζερ του Πορτογάλου ώστε να πιέσει για ανανέωση του συμβολαίου του πελάτη του με αυξημένες αποδοχές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΑΕΚ, υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία με τον Σιμόες για την επέκταση της συμφωνίας των πλευρών. Στην Ένωση δηλώνουν σίγουροι ότι ο Πορτογάλος θα ανανεώσει μέχρι το 2021 ή το 2022, όμως ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές.

Το θέμα της ανανέωσης συζητιέται από τον περασμένο Νοέμβριο και το γεγονός ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα προβληματίζει πολλούς, που θεωρούν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Παρ’ όλα αυτά, η σιγουριά που βγαίνει από την πλευρά των ανθρώπων της ΑΕΚ δεν είναι τυχαία. Άλλωστε, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θεωρεί τον Σιμόες απαραίτητο για τη νέα σεζόν και ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσιάζεται να έχει ήδη δώσει το «πράσινο φως» για να τρέξουν άμεσα οι εξελίξεις, να κλείσει το θέμα και η Ένωση να μην βρεθεί προ δυσάρεστων εξελίξεων.

Όσο για το ζήτημα της Μπριζ, ένα τέτοιο deal φαντάζει πολύ δύσκολο να προχωρήσει, παρά μόνο αν κάτι «στραβώσει» στις διαπραγματεύσεις του Σιμόες με τον Δικέφαλο. Άλλωστε, οι Βέλγοι φαντάζει απίθανο να προχωρήσουν σε πρόταση τόσο υψηλή που να ικανοποιήσει την ΑΕΚ, για έναν παίκτη που γνωρίζουν ότι μένει ελεύθερος του χρόνου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags