Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό σενάριο! Κλείνει μεταγραφές ο Ολυμπιακός… μέσω της ΑΕΚ – Ραντεβού κορυφής!
| 2018-07-31 15:50:00

Τρελό σενάριο! Κλείνει μεταγραφές ο Ολυμπιακός… μέσω της ΑΕΚ – Ραντεβού κορυφής!

Sportdog Team
Τρελό σενάριο! Κλείνει μεταγραφές ο Ολυμπιακός… μέσω της ΑΕΚ – Ραντεβού κορυφής!

Τι κι αν είναι... εχθροί. Όλα μπορούν να γίνουν. Φοβερό παρασκήνιο.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Γαλατάσαραϊ απόψε στο ΟΑΚΑ (20:00) σε ένα φιλικό παιχνίδι στο οποίο η Ένωση θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο της πριν από τα κρίσιμα ραντεβού για τον τρίτο προκριματικό του Champions League. 

Η ευρωπαϊκή ώρα των κιτρινόμαυρων άλλωστε πλησιάζει, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα η πρωταθλήτρια Ελλάδας θα αντιμετωπίσει είτε τη Σέλτικ είτε τη Ρόζενμποργκ στο πρώτο παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Το αποψινό ματς λοιπόν, θεωρείται ιδιαιτέρως σημαντικό τόσο για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους παίκτες του όσο και για τους σκάουτερ και μάνατζερ που γυρίζουν στα γήπεδα της Ευρώπης.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Sportdog.gr, στο ΟΑΚΑ το βράδυ θα βρεθούν πολλοί μάνατζερ, τόσο για να δουν το παιχνίδι και να τσεκάρουν παίκτες και από τις δύο ομάδες όσο και για να κάνουν μία πρώτη γνωριμία με τον Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς, τον νέο αθλητικό Διευθυντή της ΑΕΚ. Ο Σέρβος άλλωστε έχει έντονη δραστηριότητα όσον αφορά τα μεταγραφικά της Ένωσης και πάρα πολλά πλέον περνάνε από τα χέρια του.

Εκτός όμως από το ΟΑΚΑ, συναντήσεις θα υπάρξουν και μακριά από το Μαρούσι, με αφορμή ωστόσο το παιχνίδι που θα γίνει εκεί. Το sportdog.gr έχει την πληροφορία, πως εντός της ημέρας θα βρεθούν στην Ελλάδα αξιωματούχοι της Γαλατά, ενδεχομένως και η κορυφή της, ώστε να έχουν (τουλάχιστον αυτό έχουν ζητήσει) ραντεβού με ανθρώπους του Ολυμπιακού!

Στο ραντεβού δεν θα υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ατζέντα, όμως και οι δύο σύλλογοι έχουν στο ρόστερ τους παίκτες που θέλουν να ξεφορτωθούν, αλλά και μπάτζετ που μπορούν να διαθέσουν για, τουλάχιστον, μία καλή μεταγραφή, καθώς κανείς από τους δύο δεν πουλάει φθηνά. Γιατί όχι να μην πέσει στο τραπέζι και η πρόταση για κάποια… τράμπα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags