Facebook Pixel Sportdog.gr | «Οργασμός» στον ΠΑΟ - Παίρνουν το... όπλο τους Δώνης-Νταμπίζας – Κίνηση που θα φέρει εκατομμύρια!
| 2018-07-31 22:19:00

«Οργασμός» στον ΠΑΟ - Παίρνουν το... όπλο τους Δώνης-Νταμπίζας – Κίνηση που θα φέρει εκατομμύρια!

του Νίκου Στεργίου
«Οργασμός» στον ΠΑΟ - Παίρνουν το... όπλο τους Δώνης-Νταμπίζας – Κίνηση που θα φέρει εκατομμύρια!

Τρέχουν οι εξελίξεις στο Τριφύλλι. Ρεπορτάζ με ονόματα.

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, καθώς οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας έχουν καθημερινή επαφή με μάνατζερ και παίκτες, ώστε να κλείσουν και τις τελευταίες τρύπες στο ρόστερ.

Όπως σας ενημέρωσε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ το Sportdog.gr, οι Πράσινοι θέλουν να κλείσουν άμεσα έναν κεντρικό αμυντικό, είτε τον Παντελάκη είτε τον Κέζο, ενώ βρίσκονται πλέον πολύ κοντά και σε συμφωνία με την Ντόρτμουντ για τον Καμπετσή.

Οι σημαντικότερες εξελίξεις όμως όσον αφορά τη νέα ομάδα που χρίζουν στο Τριφύλλι, θα αρχίσουν να τρέχουν από την Τετάρτη, όταν και επιστρέφουν από την προετοιμασία και πιάνουν ξανά δουλειά στο Κορωπί.

Οι Δώνης και Νταμπίζς θα έχουν εκ νέου συνάντηση για τα μεταγραφικά, στην οποία και θα λάβουν τις τελικές του αποφάσεις για τη μεταγραφή του στόπερ, για το εάν θα κρατήσουν τελικά τον Ρεγκάκο μετά τα όσα θετικά έδειξε στην Ολλανδία, αλλά και για το ποιοι από τους μικρούς θα μείνουν στο ρόστερ και ποιοι θα φύγουν ως δανεικοί.

Τους… κλειδώνει στον ΠΑΟ ο Νταμπίζας!

Ο Αύγουστος λοιπόν θα είναι ιδιαίτερα «καυτός» για τον Παναθηναϊκό, καθώς θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την ομάδα που θα μπει στο νέο πρωτάθλημα, έχοντας πολλούς μικρούς στο ρόστερ και στην πλάτη της το -6.

Ωστόσο, το πλάνο του Νίκου Νταμπίζα αναφέρει πως αφού τελειώσουν οι μεταγραφές, από Σεπτέμβριο θα ασχοληθεί πολύ ενεργά με το… αύριο του συλλόγου. Ο Τεχνικός Διευθυντής των Πρασίνων θέλει να κάνει συζητήσεις με πολλούς νεαρούς, που έχουν ξεχωρίσει, για νέα συμβόλαια, με αναπροσαρμογή και υψηλές ρήτρες.

Οι Δώνης και Νταμπίζας έως τώρα έχουν ξεχωρίσει τους Στάικο, Εμμανουηλίδη, Μαυρομάτη και θα κάνουν άμεσα συζητήσεις μαζί τους για να τους «δέσουν» στον Παναθηναϊκό, ενώ στην σχετική λίστα δεν αποκλείεται να μπει και ο Αποστολάκης. Για όλους τους παραπάνω, στο Τριφύλλι έχουν εξαιρετική άποψη και θεωρούν πως εάν κάνουν μία καλή σεζόν, δεν αποκλείεται του χρόνου να φέρουν και λεφτά μέσω μίας μεγάλης μεταγραφής.

Στην σχετική κατηγορία ανήκει φυσικά και ο Μπουζούκης, που θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους νεαρούς του πράσινου ρόστερ, ωστόσο ο συγκεκριμένος υπέγραψε συμβόλαιο στις αρχές του καλοκαιριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το κόλπο της χρονιάς στον ΠΑΟ με παικταρά του ΠΑΟΚ! - Υπογράφουν δύο, απίθανο σενάριο για εξτρέμ

Ποιος Ράντολφ; Ο Πασκουάλ «ψάχτηκε» για αστέρι της Μπάρτσα και τον… εκτελεστή του Ολυμπιακού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags