Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ατάκα Ουζουνίδη για τις μεταγραφές της ΑΕΚ - Τι είπε για Σέλτικ και... λάθη
| 2018-07-31 22:51:00

Τρομερή ατάκα Ουζουνίδη για τις μεταγραφές της ΑΕΚ - Τι είπε για Σέλτικ και... λάθη

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Ουζουνίδη για τις μεταγραφές της ΑΕΚ - Τι είπε για Σέλτικ και... λάθη

Σίγουρος για την ομάδα που φτιάχνει ο Έλληνας κόουτς.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης μετά τη νίκη επί της Γαλατασαράι (3-2) στο τελευταίο φιλικό της ομάδας τόνισε, πως η Ένωση θα είναι έτοιμη για να αντιμετωπίσει όποιος και αν είναι ο αντίπαλος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ δήλωσε πως είναι σίγουρος ότι οι μεταγραφές που έφεραν... θα βγουν, αφού είναι καλοί παίκτες!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ένωσης στην κάμερα της Nova:

«Είναι λογικό κάθε βδομάδα να είμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη, σήμερα είχαμε φάσεις από αυτές που θέλουμε να δημιουργούμε. Το να κάνουμε κάνουμε κάποιο λάθος σε κοντρόλ και τελείωμα είναι λογικό μέχρι τώρα.

Σήμερα γίνανε κάποια λάθη που δεν κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια, πρέπει να δουλέψουμε πάνω και σε αυτά μέχρι το πρώτο επίσημο παιχνίδι.

Το να κάνουμε λάθος στα στημένα είναι φυσιολογικό καθώς είναι αρχή, είναι κάλο που κάνουμε λάθη τώρα για να τα διορθώσουμε και να είμαστε έτοιμοι στη συνέχεια  

Είμαι σίγουρος για τις επιλογές που έχουμε κάνει δεν ξέρω αν θα παίξουν στο επόμενο παιχνίδι τα νέα παιδιά, πάντως από όλα τα παιδιά θέλω να δίνουν το 100% είτε παίζουν δέκα λεπτά είτε σε όλο το παιχνίδι.

Η Σέλτικ φαίνεται πως έχει προβάδισμα αλλά όλες οι ομάδες είναι καλές σε αυτό το επίπεδο, όποια ομάδα και να περάσει είναι το ίδιο. Η Σέλτικ έχει αλλάξει το πλάνο της τα τελευταία χρόνια με τον νέο προπονητή, οποίος και να περάσει από τους δυο θα είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags