Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ατάκα Κάνιας για τη ρεβάνς με Βασιλεία - «Την Πέμπτη θα...»
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-01 14:14:00

Τρομερή ατάκα Κάνιας για τη ρεβάνς με Βασιλεία - «Την Πέμπτη θα...»

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Κάνιας για τη ρεβάνς με Βασιλεία - «Την Πέμπτη θα...»

Τι σχολίασε σε δηλώσεις του.

Aναλυτικά όλα όσα είπε ο παίκτης του Δικεφάλου:

«Όσον αφορά την ρεβάνς, η αλήθεια είναι ότι πιστεύω πως είναι ένα πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Πιστεύω ότι είναι αρκετά περίπλοκη αναμέτρηση, παρότι τους κερδίσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Θα πάμε στην Βασιλεία με μεγάλη αυτοπεποίθηση και ελπίζω και πιστεύω ότι είμαστε ικανοί να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο» σημείωσε αρχικά.

Πρόσθεσε πως: «Πιστεύω ότι η δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα είναι αρκετά καλή και προς την σωστή κατεύθυνση».

Για το ενδεχόμενο πρόκρισης: «Θα είναι κάτι υπέροχο για όποιον εμπλέκεται με την ομάδα, να περάσουμε στην επόμενη φάση. Παράλληλα θα έχουμε εξασφαλίσει και την ευρωπαϊκή ημέρα».

Tι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι πρέπει να βγούμε στο γήπεδο έτοιμοι για όλα. Να έχουμε μεγάλη αισιοδοξία και, δύναμη, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι έχουμε το ψυχικό σθένος να περάσουμε. Να κάνουμε κάτι σημαντικό, κάτι όμορφο. Πρέπει να έχουμε ψυχραιμία, αφού πήραμε μια καλή βάση από το σκορ του πρώτου αγώνα. Θεωρώ ότι έχουμε την υποδομή να ανταπεξέλθουμε σε καταστάσεις πίεσης., Αν τα κάνουμε όλα αυτά την Τετάρτη το βράδυ, νομίζω ότι την Πέμπτη θα πανηγυρίζουμε και θα συγχαίρουμε ο ένας τον άλλον για την πρόκριση».

Τέλος σημείωσε: «Πιστεύω ότι ΠΑΟΚ χρειάζεται την πρόκριση επειδή την αξίζει. Είμαστε μια καλή και δυνατή ομάδα. Είναι σημαντικό για μας να περάσουμε και να χαρούμε το Champions League».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags