Facebook Pixel Sportdog.gr | Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι στον Παναθηναϊκό - Ποιοι παίζουν το... κεφάλι τους - Θα το... γυρίσουν;
| 2018-08-01 19:25:00

Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι στον Παναθηναϊκό - Ποιοι παίζουν το... κεφάλι τους - Θα το... γυρίσουν;

του Νίκου Στεργίου
Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι στον Παναθηναϊκό - Ποιοι παίζουν το... κεφάλι τους - Θα το... γυρίσουν;

Ισχυρός ο... πονοκέφαλος για Δώνη-Νταμπίζα. Τι θα κάνουν;

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από την Ολλανδία και οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας, αναμένεται να συζητήσουν τις επόμενες σχετικά με τα συμπεράσματα που έβγαλαν από την προετοιμασία, ώστε να καταλήξουν στο ρόστερ που θα έχει η ομάδα τη νέα σεζόν.

Άλλωστε, το διάστημα που πέρασε ήταν μία περίοδος δοκιμασίας για πάρα πολλούς από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στην προετοιμασία των Πρασίνων, καθώς ελάχιστοι είχαν πάρει σχετικές εγγυήσεις πως θα βρίσκονται κανονικά στην πρώτη ομάδα και θα λογίζονται ως ενεργά μέλη της.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Sportdog.gr, παρά τα όσα γράφονται τα τελευταία 24ωρα, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία απόφαση αναφορικά με το υφιστάμενο ρόστερ και τυχούσες διαφοροποιήσεις του, δηλαδή τα κοψίματα και τους δανεισμούς.

Πρόκειται για μία απολύτως λογική εξέλιξη, καθώς ακόμα πρόκειται για μια υπό διαμόρφωση ομάδα, η οποία δεν ξέρει τι της ξημερώνει σε επίπεδο ενίσχυσης/προσθηκών, οπότε λογικό είναι να περιμένουν οι Δώνης – Νταμπίζας.

Φυσικά, θα συνεχίσουν να δουλεύουν με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, να κάνουν δοκιμές σε προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια και όταν διαμορφωθεί το ρόστερ με τις κινήσεις που θέλουν/πρέπει να γίνουν, τότε και μόνο τότε θα δουν ποιος περισσεύει και πώς περισσεύει!

Άλλωστε, ο Δώνης καλείται να πάρει δύσκολες αποφάσεις, καθώς η σεζόν που ακολουθεί θα είναι «διαφορετική» και θα χρειαστεί να πάρει το 100% από όλους τους μικρούς που θα έχει στο ρόστερ του. Όσοι… δεν του κάνουν, δεν είναι απαραίτητο πως θα φύγουν και από την ομάδα.

Σίγουρα κάποιοι, οι λιγότεροι όμως, θα αποχωρήσουν ως ελεύθεροι, άλλοι θα φύγουν με τη μορφή δανεισμού για να πάρουν παιχνίδι και άλλοι θα γυρίσουν στις Ακαδημίες, που είναι και το λογικότερο για τα παιδιά από τις μικρές ομάδες του Παναθηναϊκού, που ακολούθησαν την προετοιμασία στην Ολλανδία και πήραν σημαντικές εμπειρίες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags