Facebook Pixel Sportdog.gr | Μήνυμα πρόκρισης από Μαρτίνς - Ποιους παίκτες... αποθέωσε, τι «φοβάται» από τη Λουκέρνη
| 2018-08-01 23:10:00

Μήνυμα πρόκρισης από Μαρτίνς - Ποιους παίκτες... αποθέωσε, τι «φοβάται» από τη Λουκέρνη

Sportdog Team
Μήνυμα πρόκρισης από Μαρτίνς - Ποιους παίκτες... αποθέωσε, τι «φοβάται» από τη Λουκέρνη

Τι είδε ο Πορτογάλος από το φιλικό με τη Λεγανές και τι περιμένει.

Παρά τη μέτρια εμφάνιση και το 0-0 του Ολυμπιακού με τη Λεγανές, ο Πέδρος Μαρτίνς έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από τα συμπεράσματα που έβγαλε, ενώ δήλωσε πως οι Πειραιώτες θα είναι πιο έτοιμοι στα επίσημα ματς.

«Ήταν ένα χρήσιμο φιλικό, που το είχαμε ανάγκη, απέναντι σε μια δυνατή και έμπειρη ομάδα. Ήταν ένα ματς με πολύ τρέξιμο, ευκαιρίες, με τακτική. Οι περισσότερες ευκαιρίες ήταν δικές μας. Δεν κάναμε ακόμη όσα θέλαμε, αλλά κάναμε ένα ακόμη βήμα προς αυτή την κατεύθυνση», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Όσο για το ματς της επόμενης εβδομάδας με τη Λουκέρνη, είπε: «Η Λουκέρνη έχει καλούς παίκτες, ειδικά στην επίθεση, και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του ελβετικού πρωταθλήματος. Η δική μας ομάδα θα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει αυτή την καλή ομάδα. Με τη βοήθεια του κόσμου μας να είστε σίγουροι πως θα είμαστε έτοιμοι».

Τέλος, για τις τελευταίες προσθήκες των Μεριά και Τοροσίδη, είπε: «Είναι δύο πολύ καλοί παίκτες. Ο Μεριά είναι παίκτης με ποιότητα, ο Τοροσίδης είναι πολύ έμπειρος, είναι ο αρχηγός της Εθνικής, ξέρει καλά τον Ολυμπιακό και θα μας βοηθήσει πολύ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags