Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Βαρέλα: «Ο Βιεϊρίνια μας εμψύχωσε»
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-01 23:26:00

Αποκάλυψη Βαρέλα: «Ο Βιεϊρίνια μας εμψύχωσε»

Sportdog Team
Αποκάλυψη Βαρέλα: «Ο Βιεϊρίνια μας εμψύχωσε»

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος στο 3-0 του ΠΑΟΚ στη Βασιλεία αποθεώνει τον αρχηγό της ομάδας που τραυματίστηκε πριν το ματς.

Μπορεί να μην αγωνίστηκε, λόγω τραυματισμού στην προθέρμανση, αλλά ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είχε τη δική του συμβολή στην πρόκριση του ΠΑΟΚ με το θριαμβευτικό 3-0 επί της Βασιλείας, όπως είπε ο Φερνάντο Βαρέλα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, όχι για το γκολ μου, αλλά για τη συνολική απόδοση της ομάδας. Ήρθαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας σε ένα δύσκολο γήπεδο. Δυστυχώς τραυματίστηκε ο αρχηγός μας, αλλά μείναμε ενωμένοι, δείξαμε δύναμη και πως είμαστε μια καλή ομάδα. Οι φίλοι μας μπορούν να περιμένουν καλά πράγματα φέτος. Ήταν ένα σοκ ο τραυματισμός του Βιεϊρίνια. Είναι ο ηγέτης και ο αρχηγός μας, με τα λόγια του μας έδωσε θάρρος, παίξαμε ψύχραιμα και ήταν σημαντικός για μας ακόμη και εκτός αγωνιστικού χώρου», τόνισε ο στόπερ του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Στόχος μας είναι να περάσουμε στους ομίλους του Champions League. Η Σπαρτάκ είναι μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες, ειδικά στην επίθεση. Θα πρέπει να απολαύσουμε την πρόκριση, να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags