Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θα επιστρέψει ο Κέβιν Μιραλάς;
| 2018-08-02 07:26:00

Αμυντικός-χαφ «σκύλος» για Ολυμπιακό - Επιστρέφει «τελειωμένος»; Τι είπε ο Φορτούνης!

Sportdog Team
Αμυντικός-χαφ «σκύλος» για Ολυμπιακό - Επιστρέφει «τελειωμένος»; Τι είπε ο Φορτούνης!

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού έχει πολύ ενδιαφέρον.

Ο Γκιγιέρμε της Λα Κορούνια, που έχει συμβόλαιο ως το 2021, βρίσκεται στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες σύμφωνα με τον Πρωταθλητή βρίσκονται σε επαφές με την ομάδα του και μάλιστα οι δύο πλευρές φαίνεται να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. 

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος χαφ προέρχεται από μία γεμάτη διετία στην Primera Division...

Επιστρέφει ο Μιραλάς;

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε η φημολογία στην Αγγλία πως ο Μιραλάς απασχολεί εκ νέου τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που δεν τον υπολογίζει ο Μάρκο Σίλβα. 

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί τίποτα μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού, όσο ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση εξτρέμ, ακόμα κι αν ο Βέλγος δεν πήγε καλά στο δεύτερο μισό της περασμένης αγωνιστική περιόδου.

Σίγουρος ο Φορτούνης για την πρόκριση

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα άσου: 

«Παίξαμε ένα παιχνίδι με μία καλή ομάδα, σε γενικές γραμμές ελέγχαμε το παιχνίδι. Ο αντίπαλος δεν μας δημιούργησε κάποια κλασική ευκαιρία. Εμείς είχαμε 2-3 ευκαιρίες να σκοράρουμε, δεν τα καταφέραμε. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Πέμπτης και κοιτάζουμε αυτό το παιχνίδι.

Πιστεύω ότι ο αντίπαλός μας την Πέμπτη θα μας περιμένει στο μισό γήπεδο και θα "χτυπήσει" στις αντεπιθέσεις. Έχουμε μία εβδομάδα μπροστά μας να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει και το τεχνικό επιτελείο για να είμαστε έτοιμοι».

Για το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα: «Είναι πολύ σημαντικό για μία ελληνική ομάδα και για τον Ολυμπιακό να έχει πολλούς Έλληνες παίκτες, φέτος βλέπουμε ότι παίζουν πάρα πολλά παιδιά, γύρισε και ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος έχει απίστευτη εμπειρία και θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Όσους περισσότερους Έλληνες έχουμε στην ομάδα, είναι καλύτερο».

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags