Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή ατάκα Πρίγιοβιτς για τον χαρακτήρα του ΠΑΟΚ!
| 2018-08-02 10:14:00

Φοβερή ατάκα Πρίγιοβιτς για τον χαρακτήρα του ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Φοβερή ατάκα Πρίγιοβιτς για τον χαρακτήρα του ΠΑΟΚ!

Ο επιθετικός του Δικέφαλου τα είπε όλα!

Αναλυτικά όλα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα:

Ερωτηθείς για το τι ήταν αυτό που έκανε την πρόκριση να μοιάζει τόσο εύκολη:

"Πιστεύω πως η ποιότητά μας το έκανε να μοιάζει τόσο εύκολο. Στην αρχή είχαμε τον τραυματισμό του Αντελίνο αλλά είπαμε πως πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και να μπούμε να παίξουμε. Δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε. Βάλαμε το γκολ, τους σοκάραμε και μετά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Περίμενα, πάντως, περισσότερους οπαδούς από την πλευρά τους. Επικρατήσαμε απόλυτα δίκαια με 3-0".

Σε ποιο σημείο του ματς αρχίσατε να σκέφτεστε τη Σπαρτάκ:

"Σε κανένα σημείο δεν σκεφτήκαμε την Σπαρτάκ. Ακόμα και τώρα προσπαθούμε να χαλαρώσουμε λίγο. Η Βασιλεία δεν είναι μία ομάδα που μπορείς να την υποτιμήσεις. Μία ομάδα που παίζει χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ και κερδίζει ομάδες όπως η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και θέλουμε να φέρουμε τον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ".

Πιστεύεις πως νίκες σαν αυτήν χτίζουν χαρακτήρα για την ομάδα:

"Σίγουρα όταν κερδίζεις εκτός 3-0 την Βασιλεία χωρίς ακόμα να έχει ξεκινήσει η σεζόν καλά – καλά είναι σημαντικό. Πάντως θα έλεγα πως έχουμε ήδη χαρακτήρα, τον έχουμε χτίσει με όσα μας συνέβησαν πέρσι και πιστεύω πως μπορούμε να προκριθούμε κόντρα στον επόμενο αντίπαλο".

Εσύ προσωπικά πως νιώθεις χωρίς να έχεις ξεκουραστεί πολύ:

"Δεν ξεκουράστηκα πολύ από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μπορεί να μην έπαιξα όσο θα ήθελα αλλά είχα κάθε μέρα προπονήσεις και προετοιμαζόμουν για τα παιχνίδια νοητικά. Είπα όμως στον προπονητή πως δεν θέλω μεγάλο διάστημα ξεκούρασης, θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Δεν είμαι απόλυτα έτοιμος αλλά προσπαθώ να φτάσω στο μάξιμουμ τον εαυτό μου. Είπα στον εαυτό μου ότι πρέπει να παίξω 90’ γιατί αυτό μπορεί να γίνει και την άλλη εβδομάδα".

Πώς ήταν να σκοράρεις σε ελβετικό έδαφος:

"Είμαι περήφανος γιατί όταν έφυγα από εδώ για να παίξω αλλού, ήθελα να αποδείξω πράγματα. Ήρθα εδώ και κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα της χώρας με 3-0".

Ήταν αυτό ένα μήνυμα στην Σπαρτάκ:

"Μπορούν να το εκλάβουν όπως θέλουν. Ξέρουμε ότι είναι μία καλή ομάδα αλλά είμαστε έτοιμοι για αυτούς".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags