Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Δημήτρης Λημνιός μπορεί να πωληθεί με πολλά χρήματα
| 2018-08-02 10:43:00

Τρίβουν τα χέρια με τον παικταρά - Τρέλανε σκάουτερς με Βασιλεία, σκάει πώληση ρεκόρ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρίβουν τα χέρια με τον παικταρά - Τρέλανε σκάουτερς με Βασιλεία, σκάει πώληση ρεκόρ!

Το νούμερο θα είναι... οκταψήφιο. Παλάβωσε την Ευρώπη!

Το πρώτο βήμα για το Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα με εμφατικό τρόπο έκανε το βράδυ της Τετάρτης ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και μη αφήνοντας πολλά περιθώρια στη Βασιλεία, προκρίθηκε στον γ' προκριματικό γύρο με συνολικό σκορ 5-1!

Τα δυο ματς με τη Βασιλεία και το γεγονός πως ο Δικέφαλος εμφανίστηκε τόσο έτοιμος και τόσο πειστικός απέναντι σε έναν αντίπαλο με μεγάλη εμπειρία, έφτιαξαν το όνομα του στην Ευρώπη και εντυπωσίασαν τους σκάουτερς που βρέθηκαν στην εξέδρα, τόσο στο χθεσινό παιχνίδι όσο και σε αυτό της προηγούμενης εβδομάδας στην Τούμπα. 

Άλλωστε πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να δουν από κοντά τους παίκτες των δύο ομάδων, μήπως και βρουν κάποιο… λαβράκι. Σε αυτή την κατηγορία λοιπόν ανήκει σίγουρα ο Λημνιός, ο οποίος συνολικά ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ και στις δυο αναμετρήσεις με τους Ελβετούς.

Ο Λημνιός βέβαια δεν είναι κάποιος άγνωστος, καθώς πολλές ευρωπαϊκές ομάδες τον παρακολουθούν από όταν αγωνιζόταν ακόμα στον Ατρόμητο και δεν είναι τυχαίο πως θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα, περιμένουν από τον μικρό να αποκτήσει ακόμα καλύτερη τακτική συνέπεια, ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι και στην τελική προσπάθεια, καθώς θεωρούν πως ακόμα χρειάζεται δουλειά για το υψηλότερο επίπεδο. Δουλειά που είναι στο χέρι του, καθώς τα προσόντα του είναι πλούσια.

Στα δύο παιχνίδια πάντως με τη Βασιλεία κέρδισε πόντους και λεφτά στη χρηματιστηριακή του αξία και τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως στην πιάτσα εκτιμούν ότι μπορεί να φέρει πρόταση ακόμα και τώρα, πόσο μάλλον αν κάνει δύο ακόμα σπουδαία παιχνίδια στον επόμενο προκριματικό γύρο κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας.

Στον ΠΑΟΚ παρόλα αυτά δεν πρόκειται να βιαστούν και δεν έχουν στα πλάνα τους την άμεση πώληση του Λημνιού. Οι Θεσσαλονικείς εκτιμούν πως με τουλάχιστον μία ακόμη γεμάτη σεζόν, ως βασικός στον ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου, θα μπορέσει να πωληθεί σε μεγάλη ομάδα και με οκταψήφιο νούμερο! 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags