Facebook Pixel Sportdog.gr | ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 54 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Ιούλιο
| 2018-08-02 11:39:00

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 54 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Ιούλιο

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 54  εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Ιούλιο

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Ιούλιο του 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 54 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 24 Ιουλίου έως τις 31 Ιουλίου 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στο Κερατσίνι, επέλεξε το «Ακριβές Σκορ» και το «Σύνολο γκολ», σε δέκα αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Αυστρίας, του Βελγίου, της Δανίας, της Βουλγαρίας, την τρίτη κατηγορία της Γερμανίας, το Super Cup της Ρωσίας και τα διεθνή φιλικά παιχνίδια και κέρδισε 56.468,64 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 27 Ιουλίου, στο τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων ίππων με την ακριβή σειρά), της τέταρτης Ελληνικής Ιπποδρομίας, δύο νικητές από τη Νέα Ιωνία και το Παλαιό Φάληρο κέρδισαν από 2.541 ευρώ. Στο Σύνθετο Δίδυμο (σωστή πρόβλεψη των διδύμων σε δύο συνεχόμενες κούρσες), της τέταρτης Ελληνικής Ιπποδρομίας, δύο νικητές, από το Περιστέρι και το Ρέντη, κέρδισαν από 1.998 ευρώ. Στο Σκορ 4 (σωστή πρόβλεψη νικητή σε τέσσερις κούρσες), των Ελληνικών Ιπποδρομιών, δύο νικητές από την Αθήνα και ένας από τη Νάξο, κέρδισαν από 2.130 ευρώ και ένας νικητής από την Κέρκυρα κέρδισε 4.260 ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags