Facebook Pixel Sportdog.gr | Ψυχολογία στον Θεό - Η ατάκα Καπίνο για την καριέρα του στη Βέρντερ
| 2018-08-02 13:55:00

Ψυχολογία στον Θεό - Η ατάκα Καπίνο για την καριέρα του στη Βέρντερ

Sportdog Team
Ψυχολογία στον Θεό - Η ατάκα Καπίνο για την καριέρα του στη Βέρντερ

Θέλει να δώσει ανοδική πορεία στην καριέρα του.

Χαρούμενος για τη μεταγραφή του στη Βέρντερ Βρέμης δήλωσε ο Στέφανος Καπίνο, κατά την παρουσίασή του από τον γερμανικό σύλλογο.

Παράλληλα, ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας της Νότιγχαμ Φόρεστ εξέφρασε την επιθυμία να γίνει ο βασικός τερματοφύλακας της Βέρντερ και την πίστη ότι μπορεί να τα καταφέρει. Ο 24χρονος διεθνής τόνισε μεταξύ άλλων:

«Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Η προηγούμενη ομάδα μου είχε μερικά θέματα με αυτή, αλλά τώρα όλα ρυθμίστηκαν. Δεν είναι πολύ σκληρό να είσαι το Νο 2.

Φυσικά, όλοι θέλουν να παίξουν, αλλά πραγματικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα και τους άλλους τερματοφύλακες. Τώρα διαθέτουμε πολλή ποιότητα κάτω από τα δοκάρια και μπορούμε να δώσουμε αρκετή υποστήριξη ο ένας στον άλλο.

Είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά η Βέρντερ είναι η Βέρντερ! Θα μπορούσα να είμαι το Νο 1 σε αρκετούς συλλόγους, αλλά σε κάποια στιγμή στο μέλλον θέλω να είμαι το Νο 1 εδώ. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να τα καταφέρω. Η Bundesliga είναι ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο, επομένως δεν το σκέφτηκα δύο φορές για τη μεταγραφή.

Ήμουν στη Μάιντς, όταν ήμουν πολύ νέος. Είναι ένας καλός σύλλογος, αλλά η Βέρντερ βρίσκεται σε άλλο επίπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags