Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός στη Σκωτία με τη δήλωση Ουζουνίδη – Μπουνιές παίζουν τα ΜΜΕ
| 2018-08-02 20:31:00

Χαμός στη Σκωτία με τη δήλωση Ουζουνίδη – Μπουνιές παίζουν τα ΜΜΕ

Sportdog Team
Χαμός στη Σκωτία με τη δήλωση Ουζουνίδη – Μπουνιές παίζουν τα ΜΜΕ

Ποια ατάκα του Έλληνα τεχνικού δημιούργησε πόλεμο στα Μέσα;

Αντιπαράθεση μεταξύ των ΜΜΕ δημιούργησαν οι δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Γαλατά. Αρχικά ιστοσελίδα της Daily Record δημοσίευσε κάποιες δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ, χωρίς να διευκρινίζει αν έγιναν σε αυτή ή αν τις αναδημοσίευσε από κάποια άλλη πηγή. Και στον πρόλογο του ο συντάκτης σημειώνει ότι «Η Σέλτικ υποτιμάται ως τίποτα το ιδιαίτερο από τον προπονητή της ΑΕΚ Μαρίνο Ουζουνίδη».

 

Στις δηλώσεις όμως ο Ουζουνίδης εμφανίζεται να δήλωσε: «Το περίμενα ότι θα περάσει η Σέλτικ απέναντι στη Ρόζενμποργκ, οπότε δεν μου κάνει έκπληξη που τα κατάφερε. Έχουμε μελετήσει αρκετά υλικό από παιχνίδια της Σέλτικ. Είναι προφανώς μια καλή ομάδα, που συμμετέχει στις φάσεις των ομίλων, όμως και βέβαια πιστεύουμε ότι μπορούμε να την περάσουμε.

Θεωρώ ότι η Σέλτικ έχει πραγματικά βελτιωθεί τα προηγούμενα χρόνια από τον προπονητή της Μπρένταν Ρότζερς. Είναι ένας πολύ καλός τεχνικός. Όμως είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε. Είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες για να φτάσουμε στους ομίλους και η Σέλτικ είναι ακόμη μια πρόκληση για εμάς».

Η ιστοσελίδα thecelticblog.com η οποία ασχολείται με θέματα της Σέλτικ έκραξε άγρια τη Daily Record για τον τρόπο που παρουσίασε τις δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ. Ο τίτλος του κειμένου της είναι «H Daily Record λέει πάλι ψέματα, ο προπονητής της ΑΕΚ δεν είπε ότι η Σέλτικ δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο».

Στο δημοσίευμα αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Ουάου. Κοιτάξτε λίγο τι συνέβη.

Ο προπονητής της ΑΕΚ «υποτίμησε» την Σέλτικ ως «τίποτα σπουδαίο» και έκανε βαρύγδουπες δηλώσεις για το πως περιμένει η ομάδα του να προκριθεί εναντίον της στο επικείμενο ζευγάρωμα.

Αυτού του είδους η ιστορία θα μπορούσε να προέρχεται από κάποιο σάιτ υποστηρικτών της Ρέιντζερς, ή κάποιο «φανατικό» ελληνικό ΜΜΕ, το οποίο θα έκανε αυτό που κάνουν όλα τα συλλογικά έντυπα: να προσπαθήσει να αυξήσει τις πιθανότητες της ομάδας της χώρας που υποστηρίζει.

Όχι εδώ στην Σκωτία.

Η φράση «υποτίμησε την Σέλτικ ως όχι κάτι σπουδαίο» προέρχεται από την Daily Record και όταν λέμε προέρχεται, εννοούμε ακριβώς αυτό, καθώς πουθενά μέσα στο σχετικό άρθρο δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά ότι ο προπονητής της ΑΕΚ ανέφερε κάτι τέτοιο. Ο συντάκτης απλώς έκανε μόνος του αυτή τη διαπίστωση, παίρνοντας από τη συνέντευξη ό,τι ήθελε εκείνος και βάζοντας τα δικά του, προσωπικά συναισθήματα μέσα για τα καλά. Και γνωρίζετε ήδη ότι αυτός είναι ένας συντάκτης που δεν θέλει να νικήσει η Σέλτικ.

Κάτι τέτοιο δεν είναι πολύ σπάνιο για τους συντάκτες αυτής της χώρας, ωστόσο δεν παύει σε καμία περίπτωση να μας εξοργίζει»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags