Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελαμένος με την πρόκριση ο Κόβαλτσουκ: «Πιστεύαμε στο γκολ - η τύχη είναι με τους δυνατούς»
| 2018-08-02 23:05:00

Τρελαμένος με την πρόκριση ο Κόβαλτσουκ: «Πιστεύαμε στο γκολ - η τύχη είναι με τους δυνατούς»

Sportdog Team
Τρελαμένος με την πρόκριση ο Κόβαλτσουκ: «Πιστεύαμε στο γκολ - η τύχη είναι με τους δυνατούς»

Σε πελάγη ευτυχίας ο προπονητής της Μπρεστ μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο.

Ικανοποιημένος με την πρόκριση στις καθυστερήσεις  εμφανίστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μετά το 1-1, ο Σεργκέι Κόβαλτσουκ… «Γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Ατρόμητος έπαιξε πάρα πολύ καλά, παρά το γεγονός ότι δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Ήταν πολύ δύσκολο για μας να αντιδράσουμε όταν δεχθήκαμε το γκολ», είπε αρχικά ο Λευκορώσος τεχνικός.

Και πρόσθεσε: «Αλλά χάρη στους παίκτες μας που δεν σταμάτησαν να πιστεύουν στο γκολ, καταφέραμε και προκριθήκαμε. Ευχαριστώ τους παίκτες μας που κατάφεραν να σκοράρουν σε ένα τόσο δύσκολο ματς. Ευχαριστώ και τους οπαδούς μας που ήρθαν εδώ και έκαναν ένα τόσο μεγάλο ταξίδι». Όσο για το αν αισθάνεται τυχερός για το γκολ της πρόκρισης;

«Η τύχη είναι με τους δυνατούς και πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι έπρεπε να τελειώσουμε την πρόκριση στο πρώτο ματς. Μπορεί να ήταν τυχερό το γκολ, αλλά ήμασταν καλύτεροι. Αξίζαμε την πρόκριση», απάντησε ο Κόβαλτσουκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags