Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές φήμες για τη βόμβα του ΠΑΟΚ - Απίθανο σενάριο με Βέρνμπλουμ, ανατρέπονται όλα!
| 2018-08-03 19:10:00

Τρομερές φήμες για τη βόμβα του ΠΑΟΚ - Απίθανο σενάριο με Βέρνμπλουμ, ανατρέπονται όλα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρομερές φήμες για τη βόμβα του ΠΑΟΚ - Απίθανο σενάριο με Βέρνμπλουμ, ανατρέπονται όλα!

Τι συμβαίνει τις τελευταίες ώρες με τον Σουηδό χάφαρο; Όλα εδώ.

 

Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Παρασκευή ο Πόντους Βέρνμπλουμ, προκειμένου να οριστικοποιήσει την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, που θέλει να κάνει την κίνηση - ματ με την απόκτηση του έμπειρου Σουηδού χαφ.

Βέβαια, όσο δεν κλείνει το deal, τόσο δημιουργούνται διάφορες φήμες περί καθυστέρησης, παρόλα αυτά, οι πληροφορίες του sportdog.gr ανατρέπουν αυτά τα σενάρια και λένε ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, η συμφωνία με τον παίκτη θα έχει αίσιο τέλος.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν το "παιχνίδι" στο χέρι τους, εφόσον ο Βέρνμπλουμ πήρε το αεροπλάνο για Ελλάδα και πλέον όλα εναπόκεινται στις κινήσεις που θα κάνουν οι "ασπρόμαυροι" για να μετουσιώσουν την προφορική συμφωνία και σε γραπτή.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν σκοπό να "ξεναγήσουν" τον Σουηδό χαφ στις ομορφιές της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης και να τον πείσουν ότι η μεταγραφή του στον Δικέφαλο, είναι η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή στην καριέρα του.

Εφόσον γίνουν όλα αυτά, τότε πολύ δύσκολα θα φύγει από την Ελλάδα, χωρίς να έχει υπογράψει συμβόλαιο. Όσο και αν καθυστερεί αυτό. Εδώ οι "ασπρόμαυροι" τον περίμεναν 2,5 μήνες, στο ένα Σαββατοκύριακο θα κολλήσουν;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags