03/08/18 - 18:38

Τι ανακοίνωσε η Σπαρτάκ εν όψει ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Γιατί το έκανε αυτό;

Sportdog Team
Τι ανακοίνωσε η Σπαρτάκ εν όψει ΠΑΟΚ στην Τούμπα
1.185views 0shares

Χωρίς τους οπαδούς της θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα η Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους οπαδούς της να μην ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, λόγω τιμωρίας της ομάδας από την περυσινή σεζόν!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σπαρτάκ: 

«Αγαπητοί φίλοι της Σπαρτάκ. 

Την παραμονή του αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League ΠΑΟΚ - Σπαρτάκ, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Αυγούστου στο γήπεδο της Τούμπας στην Θεσσαλονίκη η Σπαρτάκ Μόσχας θεωρεί ότι είναι απαραίτητο να σας υπενθυμίσει τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στον σύλλογο μας από την UEFA. 

Στις 5 Ιουνίου η επιτροπή ελέγχου, πειθαρχικής και ηθικής της UEFA τιμώρησε την Σπαρτάκ για τις ταραχές, που δημιούργησαν οι οπαδοί μας στο Μπιλμπάο κατά τη διάρκεια του αγώνα της φάσης των «16» του Europa League. Ο σύλλογος μας τιμωρήθηκε όχι μόνο με πρόστιμο, αλλά και με απαγόρευση πώλησης εισιτηρίων στους οπαδούς μας για δύο εκτός έδρας ματς, αλλά και για ακόμη ένα με αναστολή για δύο χρόνια. 

Ο επερχόμενος αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος μετά την ετυμηγορία. Ο ΠΑΟΚ πωλεί εισιτήρια ονομαστικά, μόνο μετά την προσκόμιση ενός διαβατηρίου ή άλλα έγγραφα ταυτότητας. 

Σημαντικό: Για τους πολίτες της Ρωσίας, η πώληση εισιτηρίων απαγορεύεται! Επιπλέον, κατά την είσοδο στο γήπεδο, θα ελεγχθούν τα έγγραφα με το όνομα στο εισιτήριο. Συνεπώς, συνιστούμε να μην αγοράζετε εισιτήρια για το ματς στη Θεσσαλονίκη και να αποφύγετε το ταξίδι στην Ελλάδα, για να αποφύγει ο σύλλογος μας νέες, ακόμη πιο σοβαρές κυρώσεις. 

Σας περιμένουμε στον επαναληπτικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο μας στις 14 Αυγούστου».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ